2 hét Arizonára kb. mennyit kellene gyűjteni?
Figyelt kérdés
2 főnek, ha szeretnénk legalább 2 hetet ott tölteni, szállás-repjegy legyen benne. Mennyi ez az összeg nagyjából?2019. dec. 23. 13:48
1/5 anonim válasza:
Repjegyet tudsz nézni,szállást szintén...a többi meg attól függ hogy mit akarsz ott csinálnim
2/5 anonim válasza:
Én idén 2 hetet voltam, másodmagammal. Mindennel együtt 2 millió forint lett a vége.
3/5 anonim válasza:
A repjegy oda-vissza alsó hangon 200 ezer(Skyscannert néztem) körül, de 1 millióért is van. Minden más tőled függ, hol szállsz meg, mire költesz.
4/5 anonim válasza:
Szallas kb $100 naponta durvan, repjegy $1500-2000 2 fore.
Autoberles legalabb $50 maponta.
5/5 anonim válasza:
Mi tavaly nyàron voltunk 2 hetes Kalifornia-Arizóna-Nevada körön, 2 főre 2 millióból jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!