Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Átlagosan mennyibe kerül...

Átlagosan mennyibe kerül kimenni New Yorkba 4-5 napra?

Figyelt kérdés

Átlagos szállással. Átlagos repülőjárattal.

Milyen plusz költségek vannak a repülőn és a szálláson meg a kaján kívül?

2019. dec. 6. 08:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy különbség van 4 és 6 időzóna között jetlag szempontjából. Amikor mondjuk Indiában vagyok, onnan mindig teljesen kényelmesen haza tudok jönni, míg Malajzia vagy Szingapúr pár napra hazavág. Mondjuk a többséggel ellentétben én a kelet-nyugat jetlaget sokkal rosszabbul bírom.
2019. dec. 7. 08:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Washingtonnal kapcsolatban : valoban vannak olcso buszok New Yorkbol, de 4 oras utrol lenne szo, csak oda. Oda-vissza 8 ora, legalabb egy ejszakat kellene ott tolteni. Viszont, Washington D.C. joval olcsobb mint New York. Talalsz valami szallast varoson kivul, metro kozeleben, igy nem lesz nagyon draga. Varosi kozlekedes nagyon jo, bar dragabb mint New Yorkban. Viszont a latnivalok 99 szazaleka ingyenes.Feher Hazba kulfoldikent nem tudsz bemenni. Be tudnal menni ha a magyar kovetseg hajlando lenne belepot szerezni szamodra de ugy tudom, arra nem hajlandok. Igy Pentagoni tura is kimaradna. De viszont ott a rengeteg, oriasi muzeum, Az egez Washington Mall, Supreme Court, Library of Congress, Penz Nyomda (ott nyomjak a dollarokat, oriasi latvany), mind ingyenes. Amiert fizetni kell. nehany magan tulajdonban levo muzeum pl Kem Muzeum, de abbol keves van.

New Yorkban mindenert fizetni kell. Itt elek es nekem is draga.

2019. dec. 7. 12:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Washingtonban a Capitoliumot is erdemes megnezni, ingyenes, idegenvezetes is van, de hetekkel elore el szoktak fogyni a helyek, szoval idoben foglalni kell
2019. dec. 8. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!