Igaz, hogy Az USA-ban szinte vízzel szinültig téli wck vannak?
En azt tudom, hogy Mexikoban ilyenek a WC-k. Es mivel a legtobb dolog Mexikoban (autok, butorok, kilincs helyett ajtogomb) olyan mint az USA-ban...
Sok viz van benne, de azert nem log bele a lompos.
En nem kifejezetten kedvelem, kicsit tobb papirt dobok bele:)
Ostobasag. A wc akkor van szinultig tele, ha egyes kulturalatlan egyedek (jellemzoen kelet-eu-bol jottek akik csak pottyantos budit hasznaltak a kert vegeben) teledobaljak papirtorolkozovel (hogy ne csobbanjon), es attol eldugul es szinultig lesz.
Ha kulturalt modon hasznalod a wc-t, akkor nem csobban.
Mondom kulturaltan.
Amugy sok allamban van seat cover a nyilvanos wc-kben, ami a kulturalatlanoknak is segit(het), hogy ne csobbanjon.
Amugy meg maradj otthon, ha ez a bajod az USA-val.
Koszi.
A magánházaknál nem tudom, de a szállodákban ahol megfordultam ilyenek voltak. Az első floridai utamnál nekem is szokatlan volt.
Amúgy jól ki van találva mert egyrészt szagtalan, másrészt teljesen tiszta marad a fajansz a lehúzás után.
Amúgy ennél furább dolgokkal is fogsz találkozni külföldön.
Pl. a görögöknél tilos a sz@ros papírt a wc-be dobni, hanem az ott lévő szemeteskosárba kell.
Így jól látható, hogy mások milyen színűt és állagút produkáltak előtted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!