Valaki, aki járt már Mexikóban, megosztaná velem a tapasztalatait?
Pozitiv-negatív egyaránt érdekel.
Melyik részén voltál, mennyi időre, kivel, milyen indíttatásból, egyénileg szervezett út volt vagy utazási iroda által, mennyibe került, hogy érezted magad, milyenek az emberek, ajánlod-e, visszamennél-e, esetleg tudnál-e képeket küldeni, stb. stb. stb.?
..ha próbára tettem a türelmedet, elnézést, ha válaszolsz, nagyon köszönöm! :)
Köszi! ..én is nagyon szeretnék ott lakni :) Te miért szeretnél?
Már elkezdtem gyűjteni erre az útra, habár még pár év biztos, mire eljutok oda.. csak azt nem tudom, kivel fogok utazni..családdal tuti nem, pasival nem, egyedül nem... esetleg írj nekem privit, ha majd a jövőben szükséged lenne utitársra, bár tudom, ez még távoli dolog, de időben kell elkezdeni a dolgokat szerintem :)
Akit érdekel ez, privizzen nekem, köszönöm!
Igaz, csak júli 27-én leszek újra, addig elutazom, de írj bátran.
Húúúúú én még szerintem csak nagyon soká, még szeretnék diplomát mesterképzéssel együtt. És még ezt is csak jövőre kezdeném el, úgyhogy nekem még nagyon távoli a dolog. Meg még előtte dolgoznom is kell, mert valahogy ki is kell jutni. :) De nem adom fel!
19/L
Én is imádom Mexikót, és nagyon szeretnék kimenni, ha nem is lakni, de megnézni!
Te hova mennél?
Sajnos tapasztalatot nem tudok írni . :(
Az északi határvidéket kivéve gyakorlatilag bárhova szívesen mennék.. ahol sok a látnivaló.
Csak az a helyzet,hogy bele fogok szeretni az országba, és nem akarok majd hazamenni...minél tovább maradok majd, annál többet látnék, de annál kevésbé tudok majd elszakadni:S
Ha valaki utazna majd pár év múlva de nincs kivel, írjon nekem.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!