Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » USA-ba szeretnek utazni hol...

USA-ba szeretnek utazni hol es hogyan tudok vizumot igenyelni?

Figyelt kérdés
10 napra mennek marciusban hol lejet vizumot igenyelni?enyibe kerulne nekem mar uj utlevelem van chippel. Mi kell meg a beutazashoz?

2019. aug. 6. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Magyarország már legalább kb 8-10 éve nem vízumköteles. A lenti linken töltsd ki a nyomtatványt aztán fizesd ki az ESTA árát (amikor én mentem vagy 8-9 éve kb 15-25$ volt) és utazhatsz.

[link]

2019. aug. 6. 10:41
 2/3 anonim ***** válasza:
77%

Magyar állampolgároknak nem kell vízum turista célra, ESTA kell, de csak a hivatalos oldalon (első link) töltsd ki! Ez akkor kell, ha hajóval vagy repülővel lépsz be az országba vagy így tranzitálsz.

Ha esetleg Kanada vagy Mexikó felől mész szárazföldön, akkor nem kell, a határon adnak egy nyomtatványt helyette.

2019. aug. 6. 11:08
 3/3 D. Brasco ***** válasza:
79%
Mindig megmosolyogtatnak az ilyen kérdések,mikor valaki utazna valahova......de olyan legalapabb információkkal sincs tisztában,hogy pl hogy lehet abba az országba bejutni.....és még ahhoz is lusta és/vagy életképtelen,hogy ennek az interneten utánaolvasson........
2019. aug. 6. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!