Ha 2012-ben voltam Iránban, tényleg mem kérhetek ESTA-t? (azóta új útlevelem van)
Kerj vizumot.
Szerintem az interjun nem lesz gond ha megmondod hogy azert kell vizum mert iranban jartal es igy nem kaphatsz estat. Akkor lehet csak nehez a vizumot megszerezni ha estara jogosult vagy, megse az kell mert pl tobb idot maradnal mint 90 nap, ugyanis nem sok ember teheti meg hogy ennyi idore tavol legyen.
Köszi a választ, azt hittem az elmúlt 5 év számít csak, az meg lejárt már...
Még annyi, hogy akkor kell vízum, ha Kanadából mennék szárazföldön? Merthogy akkor elvileg nem kellene ESTA, meg vízum sem alapesetben. Mindenképp NYC-Boston-Montreal-Toronto vonalon mozgok majd két hét alatt, Kanadában meg Amerikában is vannak rokonok, akiket meglátogatnék, viszont a sorrend az mindegy, hogy melyik ország lesz először (open jaw jegyet fogok venni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!