Lányom mit vigyen magával a táborba?
Most 12 éves a lányom és vasárnap mennek táborba 5 napra Balatonhoz. Ma jött meg neki. Szerintetek engedjem hogy vigyen magával tampont?
Illetve még mit ajánlotok hogy vigyen?
Eddig ezek vannak:
-7 db zokni
-7 db alsónemű
-5 db top/melltartó
-4 db rövidnadrág
-1 db hosszú ujjú póló
-7 db rövid ujjú póló
-1 db hosszú nadrág
-2 db háromnegyedes nadrág
-pizsama
-2 db nagy törölköző
-1 kisebb törölköző
-zsebkendő
-napszemüveg
-2+1 hajgumi
-fogkefe
-fogkrém
-tusfürdő
-fésű
-dezodor
-szúnyog és kullancs irtó spray
-sportcip-2 db strand papucs
-egy kisebb hátizsák
-kulacs
-sapka
-naptej
-betét
FURDÖRUHA!!!
Gyógyszert szed rendszeresen? Van valamilyen allergiája? Èrdemes pár sebtapaszt is adni neki, a kagylók miatt..
Van valami játék amit szívesen vinne? pl. felfújható labda vagy hasonló amivel a vízeben tudnak játszani..
Nem, ne engedd neki a tampont. Vérezzen ahogy tud! Micsoda erkölcstelenség...
Anyuka, őszintén, te ugye hülye vagy?
Ha 5 napra megy, minek mindenből 7?
Amúgy a Balcsira jól tud jönni egy vízicipő.
Nem maradhat ki a wcülőke papír és a nedvestörlő, esetleg kézfertőtlenítő.
Csomagolja neki lezárható nejlontasakot, hogy ha nem tudja kidobni diszkréten a betétet.
Egy kis tubus mosógélt, hogy a "balesetek" nyomait eltűntethesse.
Gyógyszert, konkrétan fájdalomcsillapítót, görcsoldót, hasfogót és allergia cseppet, csípés esetére.
Evőeszköz és pohár sem árt.
Fésűt.
Borotvát, nehogy gátlásos legyen esetleg.
Sampont, de elég egy úti kiszerelés.
Végül: NAPTEJET! És persze kalapot.
Tampont amúgy használt már? Mert én sosem bírtam megszokni, valószínű inkább az undor miatt...
Szerintem elég két-három sort/háromnegyedes és egy hosszú. Elég egy nagy és egy kis törölköző +strandtörölköző. Kellene sampon, a strand után gyakrabban kell hajat mosni. Ha kirándulnak, jól jöhet egy bicska, bár talán a fiúknál lesz és valami manikűr cucc, ha beszakad a körme.
Tudom, manapság nem divat, de strandra, városnézésre sokkal jobb lenne valami pamut egyberuha szandállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!