Hol tudok magyar állampolgárként vízumot szerezni a Bahamákra Miamiban?
Sziasztok!
Magyar allampolgar vagyok, de az Egyesult Allamokban elek, Miamiban. Ev vege fele ki szeretnenk utazni a Bahamakra, azonban utanaolvastam es azt talaltam, hogy magyar allampolgaroknak vizum kell, es azt a brit nagykovetsegen tudnam beszerezni Budapesten. Nem tudom hogy mikor megyek legkozelebb haza.
Van ra mod hogy itt Miamiban vagy Floridaban jussak vizumhoz magyarkent? Esetleg Magyarorszag Floridai nagykovetsegen, vagy a Bahamak Floridai nagykovetsegen?
"utanaolvastam es azt talaltam, hogy magyar allampolgaroknak vizum kell, es azt a brit nagykovetsegen tudnam beszerezni Budapesten"
Jó friss lehetett a cikk ahol ezt olvastad,tekintve hogy:
A magyar külügyminisztérium tájékoztatása szerint a magyar állampolgárok turistaként vízummentesen beléphetnek a Bahama-szigetek területére, ha tartózkodásuk nem haladja meg a 90 napot. Ez a vízummentesség 2009 óta van érvényben és vonatkozik valamennyi Shengen-övezeti ország állampolgáraira.
Rengeteget utaztam már a világban, de bahamákon nem voltam, és nem is tudom milyen politikai viszonyok vannak náluk.
DE ha külön ország akkor mindenképpen a honlapjukon vagy a hivatalos konzulátuson kell érdeklödni. Ha valamelyik másik országhoz tatoznak akkor annak az ország konzulátusán kell érdeklödni.
Nagykövetségeknek semmi de semmi köze nincsen az állampolgárok dolgaihoz. Azt a konzulátusok intézik.
Ha van bahamaknak Floridában konzulátusa akkor ott kell érdeklödnöd.
Történetesen jártam a Bahamákon pár éve..
Fort Lauderdaleből indult a hajó, és semmiféle vízum nem kellett.
Csak megjegyzem, hogy rengeteg utas csak a kiléptető pecsétért utazott oda, és ki sem szálltak a hajóból.
Bingóztak meg aludtak.
'56 óta, azért változott már egy és más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!