Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Átvertek a bőrönddel szerintetek?

Átvertek a bőrönddel szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tegnap vettem anyukámmal egy 11.000 Ft-os akciós gurulós bőröndöt. És itthon vette észre a párom, hogy az egyik kereke kifelébb áll, tehát nem sok kell neki, hogy kitörjön. Nekünk a boltban nem tűnt fel, nem is tologattam sokat. Ma vittem volna vissza, hogy cseréljék ki egy ugyanolyanra - mert volt az üzletben ugyanolyan. Az eladónő (tulaj?) azt mondta, hogy nem cserélheti ki, nem adhatja ide a 11.000 Ft-ot sem. Hanem írjunk kárjegyzőkönyvet, a bőrönd megy Pestre, és megjavítják a kerekét. A páromat nem tudtam elérni telón, hogy mit csináljak, így belementem a jegyzőkönyvírásba. Jövő héten jön a javított bőrönd. A szüleim szerint jól átb...tak, mert ki kellett volna azonnal cserélni a bőröndöt. 3 napon belül voltam. Ez igaz? Tényleg átvertek?

A legszebb az egészben, hogy csütörtökön utazunk nászútra. Szerencsére megoldottuk a bőrönd kérdést, de fáj, hogy átvertek, illetve hagytam magam átverni. :(

2010. júl. 6. 16:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha egybol visszavitted, ki kellett volna cserelniuk. Blokk meg volt rola?
2010. júl. 6. 16:57
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen!Átvertek.A törvény szerint 3 napon belül visszavitt árut kötelesek visszacserélni vagy az összeget vagy készpénzben vagy levásárolandó csekkben visszaadni..Ha több mint 3 nappal később viszed vissza akkor már üzlet válogatja,hogy 1 hónap vagy 3 hónap vagy 1 éven belül de köteles kijavítani az árut,vagy ha nem javítható ha új terméket adni...
2010. júl. 6. 16:58
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vittem a blokkot róla, és a másik eladó emlékezett rám! Szóval átvertek! :( Mindenesetre ha megyek a bőröndért, akkor odafogom az eladónak mondani a magamét! Remélem jót szórakozott a naivságomon a szemétje!
2010. júl. 6. 17:05
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát eléggé átvertek.szerintem nem voltál túlzottan magabiztos. ki kellett volna cserélniük egyből.
2010. júl. 6. 17:06
 5/16 anonim ***** válasza:

ma 16:58 vagyok

Nyugodtan mond meg nekik,hogy átvágtak téged,és ha nagyon "pattognak" kérd ki a munkatörvénykönyvet.Ott tuti le van írva feketén-fehéren,hogy ez a szabály..Ha szemtelenkednek ha helyedben még a panaszkönyvet is elkérném,és abba is beleírnám...(a kérdés az,hogy lenne-e értelme...)

2010. júl. 6. 17:08
 6/16 anonim ***** válasza:
En sem hagynam annyiban es minel hamarabb visszamennek. Elso voltam.
2010. júl. 6. 17:12
 7/16 anonim ***** válasza:
munkatörvénykönyvet????????? mi a francnak???
2010. júl. 6. 17:13
 8/16 anonim ***** válasza:
a vásárlói munkakönyvben benne van a "garancia" szabályai..
2010. júl. 6. 17:30
 9/16 anonim ***** válasza:

Ha már így pórul jártál, semmiképpen se hagyd annyiban!!! Legalább ingyen megcsinálják?

Ha nem voltál benne biztos hogy ő volt a tulaj, kérdezz rá, ha nem ő volt, akkor beszélgess kicsit a tulajjal is, illetve én a panaszkönyvbe is nyomát hagynám... Lehet hogy sok értelme nincs, de azt mondom ha annak a nőnek csak egy vásárlója gondolja meg kétszer hogy vásárol-e ott valamit ennek hatására, akkor már megérte! Utálom az olyan tapló embereket, akik kihasználják más emberek naivságát, tudatlanságát, jóhiszeműségét! Legközelebb próbálj valakit elvinni magaddal!

2010. júl. 6. 17:36
 10/16 anonim ***** válasza:
csak megjegyzem, hogy még most is a 3 napon belül vagy!
2010. júl. 6. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!