Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Átszállásról lenne szó,...

Átszállásról lenne szó, kellenne egy kis segítség? SÜRGŐS

Figyelt kérdés

Budapest-Madrid, Madrid-Fuerteventura.

A wizzair megy madridba, és az easyjet meg a ryanair is megy madridból fuerteventurara, de az idő nem jó. A wizzairrel madridba 20:10-re vagyunk ott, de se az easyjetnél, se a ryanairnél nem megy 23 óra körül gép fuerteventurára. Mivel kell 2-3 óra a csatlakozás között .. ( mi egyszer már megszívtuk ezt, azért figyelünkberre oda..) szóval nem tudnátok segíteni? A malév még megy madridba, de 2x annyi, és az iberia is megy fuerteventurára, de nevetségesen drágalátos.

Aki tudna segíteni, annak nagyon megköszönném

2010. júl. 4. 23:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Nevetségesen drága* elírtam
2010. júl. 4. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom mikor megy ryanair és az easyjet?! Mennyi idő van a le és a felszállás között így? Én amúgy ha nem lennék biztos a dolgomban, abszolút egyszerűen megvárnám a másnapi gépet, pláne ha fiatalok vagytok. Többnyire a reptereken lehet éjszakázni (de akár egy olcsóbb szállást is foglalhattok), másnap ha úgy adódik ki is nézhettek Madridba a gép indulásáig. Ez csak egy ötlet, én egy napért nem foglalnék háromszor annyiért másik gépre jegyet, persze mérlegelném, hogy ha szállodába mennétek arra az éjszakára, akkor úgy nem jönnétek-e ki még rosszabbul a dologból!
2010. júl. 4. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Megoldás lehet még az, hogy Las Palmasba (Gran Canaria) repülsz, és áthajóztok Fuerteventurara.

Ibériának nagyon jó jegyárai vannak, ha időben foglalsz... (Náluk az időben a kb. hat hónappal előtte...)

Amúgy megy charter is Las Palmasba, azt már utolsó pillanatban ki lehet fogni 40-50e Ft-ért + a komp, az nem drága, mivel nincs veletek autó.

2010. júl. 5. 00:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, de millió börőnddel kompozgatni.. a családom többi tagja nem lenne benne. De azért köszi az ötletet. Az iberianak a mostani àrai nagyon drágák..
2010. júl. 5. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!