Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ez is beletartozik az utazási...

Ez is beletartozik az utazási iroda tevékenységei közé?

Figyelt kérdés

Úgy repülök, hogy A-ból B városba, majd B-ből C-be, végül C-ből A-ba.

Az egyik jegyen az A-B és C-A foglalás szerepel, a másikon a B-C.

Kértem, hogy egy összefoglaló útvonaltervet küldjenek (mert mindegyik több átszállásos), erre azt a választ kaptam a hölgytől, hogy nem tudja megtenni, mert a jegyek "külön foglalásban vannak", magyarul nem egy jegyen szerepel az összes pont az útvonalon (!!!).

Én ezt nem értem, miért kizáró ok, pláne ezért is volna fontos egy útvonaltterv, hogy jobban át lehessen látni, emlékeim szerint (már pár éve nem utazási irodán keresztül foglaltam) annó ez alap volt.

Nyilván megcsinálom én, mert a képességem megvan hozzá, csak ő tett rá minden jegyre és egyébre tízezreket pluszban, akkor ez már tényleg nem fér bele a munkájába?

Nektek mik a tapasztalataitok?

2019. márc. 11. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi ha utazási irodán keresztül foglalunk(és itt mindegy hogy online iroda vagy rendes) akkor kapunk egy vouchert amiben benne van minden.

Igazából nem tudom mi az ami neked hiányzik.

Budapest-London-NewYork a másik jegy meg New-York -Budapest? Ez a papírokon amit kapsz amúgy is gondolom rajta van.

A jegy árak viszont nem változnak attól, hogy milyen irodában veszed, a repjegyek vagy a hoteleket mind nagy cégek foglalják le(pl neckermann) és ezeket értékesítik a kicsi irodák. Az online foglalás is ugyan úgy müködik, egy online üzlet ugyan annyi jutalékot kap mint egy helyi üzlet. A helyi üzlet viszont többet dolgozik érte...

2019. márc. 11. 15:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Jegyeket kaptam összesen 4 e-mailben, mert ketten megyünk.

Konkrétan kiderült, hogy 10 ezret tesz rá/fo mindenre.

2019. márc. 11. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sem értem a problémád.

A jutalék azért van, mert ő intézte a repjegyet. Te is intézhetted volna.

A jegy egyik pontról a másikra szól, akkor is, ha megszakítod, akkor is, ha csak át kell szállni. Ha A-ból C-be két két átszállással mész, akkor A-A1, A1-A2, A2-B, B-B1, B1-B2, B2-C lesz a sorozat. Milyen útvonalterv kell itt?

2019. márc. 11. 17:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Az valami nagyon fapados iroda lehet, ha nem tudtak osszeallitani neked egy teljes utvonaltervet.
2019. márc. 11. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!