Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mi előnye van, ha utazási...

Mi előnye van, ha utazási irodán keresztül intézzük az utazást (kínos)?

Figyelt kérdés

Utazom a főnökkel külföldre és megbízott egy munkatársat, hogy csináljon jegy foglalast, biztosítást, Estat. (USA)

De egyre nehézkesebben megy a dolog. Egy hirtelen ötlettől vezérelve beutottem az útvonalat és sokkal jobb/olcsóbb jegyeket véltem találni mint kolléga. Kiderült hogy ő amúgy egy utazasi irodán keresztül csinálja, ami már az Estaert is fejenként 10 ezer forintot számol fel. Én azt hittem, a kolléga iroda nélkül intézi a dolgokat. A biztosítás kb. 30 ezerrel több, mint amennyiért én tudnék (mezei állampolgárként) kötni.

Kicsit kínos a szitu, mert jeleztem is neki.

Szerintetek valamit nem tudok, ami miatt előnyösebb az iroda?

Mert én ezeket mindig nélkülük intéztem.

Kérdésemre azt mondta a kolléga hogy például az iroda látja, mennyi az átszállási idő. De azt én is...

2019. márc. 7. 12:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az előnye annyi, hogy ha valami balul üt ki, ah iroda megszervezi amit kell, az utasnak semmi dolga. Így neked kell minden probléma eseten mindent megoldani.

Off A kollégáddal igen xar lesz a jövőben a kapcsolatod

2019. márc. 8. 11:59
 12/16 anonim ***** válasza:

"Viszont a biztosítás elkerült tőlük: 57 ezer lett volna 2 főre egy hétre. Én 26-ért megkotom."

Bizti, hogy pont ugyanaz a fajta biztositas, ugyanolyan osszeghatarokkal? USA-ban nagyon hamar dollarmilliosra tud dagadni a korhazi szamla, ha egy balesetbe kerultok.

2019. márc. 8. 12:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Meg arra is figyelj, hogy egyes biztositas fajtak ervenytelenne valnak, ha munkaval kapcsolatos az utazas, ezt is ellenorizd!
2019. márc. 8. 12:21
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi, utolsó! Mindenre kiterjedő lesz.

Előző valaki: hat, bánt hogy nem lesz vele túl jó a kapcsolatom, bár nagyon ritkán látom, de régi dilemmam, hogy milyen esetekben és miért kell kussolni. Úgy látom, itthon mindenért szokás: mert mit szólnak, hogy néznek rám, ki fogok lógni a sorból, elvesztem a melot stb.

Én egyelőre nem szoktam befogni.

2019. márc. 8. 14:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Ki fizeti az utazást?

Ha a munkáltatód, és ő a kollégát bízta meg, őszintén szólva, én pont letojnám, hogy mennyibe kerül. Ha a főnököt annyira érdekelné, hogy olcsó is legyen, akkor megcsinálná ő. Ha nekem kellene fizetni, az más kérdés...

2019. márc. 9. 19:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerintem nem értetted meg a sztorit.
2019. márc. 10. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!