Mi előnye van, ha utazási irodán keresztül intézzük az utazást (kínos)?
Utazom a főnökkel külföldre és megbízott egy munkatársat, hogy csináljon jegy foglalast, biztosítást, Estat. (USA)
De egyre nehézkesebben megy a dolog. Egy hirtelen ötlettől vezérelve beutottem az útvonalat és sokkal jobb/olcsóbb jegyeket véltem találni mint kolléga. Kiderült hogy ő amúgy egy utazasi irodán keresztül csinálja, ami már az Estaert is fejenként 10 ezer forintot számol fel. Én azt hittem, a kolléga iroda nélkül intézi a dolgokat. A biztosítás kb. 30 ezerrel több, mint amennyiért én tudnék (mezei állampolgárként) kötni.
Kicsit kínos a szitu, mert jeleztem is neki.
Szerintetek valamit nem tudok, ami miatt előnyösebb az iroda?
Mert én ezeket mindig nélkülük intéztem.
Kérdésemre azt mondta a kolléga hogy például az iroda látja, mennyi az átszállási idő. De azt én is...
Az előnye annyi, hogy ha valami balul üt ki, ah iroda megszervezi amit kell, az utasnak semmi dolga. Így neked kell minden probléma eseten mindent megoldani.
Off A kollégáddal igen xar lesz a jövőben a kapcsolatod
"Viszont a biztosítás elkerült tőlük: 57 ezer lett volna 2 főre egy hétre. Én 26-ért megkotom."
Bizti, hogy pont ugyanaz a fajta biztositas, ugyanolyan osszeghatarokkal? USA-ban nagyon hamar dollarmilliosra tud dagadni a korhazi szamla, ha egy balesetbe kerultok.
Köszi, utolsó! Mindenre kiterjedő lesz.
Előző valaki: hat, bánt hogy nem lesz vele túl jó a kapcsolatom, bár nagyon ritkán látom, de régi dilemmam, hogy milyen esetekben és miért kell kussolni. Úgy látom, itthon mindenért szokás: mert mit szólnak, hogy néznek rám, ki fogok lógni a sorból, elvesztem a melot stb.
Én egyelőre nem szoktam befogni.
Ki fizeti az utazást?
Ha a munkáltatód, és ő a kollégát bízta meg, őszintén szólva, én pont letojnám, hogy mennyibe kerül. Ha a főnököt annyira érdekelné, hogy olcsó is legyen, akkor megcsinálná ő. Ha nekem kellene fizetni, az más kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!