TOP 10 hely ahova eljutnátok?
Az örök napsütötte trópusokon minél többet csavarogni. Még az Óceániában lévő szigetvilágban is.
Vagy Ausztráliában fémkeresővel aranyrögöt keresgélni. Régen még fémkeresőt is fejlesztettem ki erre a célra, hogy akár helyben összerakhassak pár ezer Ft-ból.
Szeretnék eljutni Párizsba, Amerika (New York, Las Vegas), Róma, Velence, Prága, Moszkva, Kingsbridge, Ausztrália, Rio de Janeiro.
Eljutottottam már a horvát tengerpartra és Korfura eddig.
1. Los Angeles
2. San Francisco
3. Las Vegas
4. New York
5. Miami
6. Tokyo
7. Buenos Aires
8. Sanghai
9. Chicago
10. Az összes európai város, de ezeket nem sorolom fel külön, mert bármikor kivitelezhető, a fentiek azért eléggé drága mulatságok. Jövőre pl. Londonba megyek :)
Hawaii, Ausztrália, Hollandia, Spanyolország, Írország, the USA, Lengyelország, Kína, Németország, Oroszország.
Nem voltam sehol, ezekre a helyekre szívesen elmennék, álmodozni szabad:)
Mallorca, Ausztrália, Vancouver, Norvégia, Alaszka és még vhol az USA.
Lehet, de nem biztos: Indiai-óceán szigetei
Hármas: Socotra? Az izgalmas lehet. Hogy fogsz eljutni oda?
Amúgy nincs ilyen listám. Jövőre el akarok jutni azokra a kontinensekre, ahol még nem jártam. Kettő maradt, ha Észak- és Dél-Amerikát külön vesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!