Horvátország, Makarska városában milyen a tenger? Fokosatossan vagy hirtelen mélyül? Esetleg olcsó, vagy drágább hely?
Változó. De Makarskán, ahol van a csúszdás rész (fogalmam sincs minek hívják:D), ott lassan mélyül.
Mondjuk az már más kérdés, hogy mennyire szeretnél mocsokban fürdeni. Mi kétszer mentünk el Makarskára fürdeni (mindenki kap még egy esélyt), mindkétszer büdös volt, és egy nagy szemetes az egész part.
Legalábbis ahhoz képest, ahol mi voltunk (kocsival 10 percre kb.), és ott pedig gyönyörű, szép a tenger, tiszta a vize, simán lelátsz több méter mélyre is. (Makarskán nem volt ilyen tiszta). Éjszakai élet van, és rengeteg étterem, bolt, mindent tudsz venni. Hajókirándulások is vannak "dögivel", még tengeralatti utazáson is részt vehetsz:) Persze nem a legolcsóbb, de most voltunk a Balatonon, és dupla áron volt minden..érdekes:)
Balatonon.
Ha csak a koktélt nézem, 3.000 ft-ért vettem a Balatonon egy olyan koktélt, aminek elvileg nagyon erősnek kellett volna lennie, meg sem éreztem, tele volt rakva jéggel, hogy minél kevesebb italt kelljen beletöltenie. Meg sem éreztem ráadásul a koktélt.
Ezzel szemben Horvátországban 1000 Ft-ért olyan koktélt iszok, hogy megszólal.
De egyébként kajában is így van. A Balatonon eszek egy egyszerű kaját, fizetek mondjuk 7.000 Ft-ot, Horvátországban ennyiért rákot eszek, például. Csak ilyen apróságok.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!