Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Van itt olyan aki járt már a...

Van itt olyan aki járt már a Maldív-szigeteken?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ismerek egy házaspárt, meg tőlük függetlenül egy másik fickót is, aki egyedül ment oda. Miért kérded?
2010. jún. 22. 21:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Voltam tavaly nyáron, miben segíthetek?
2010. jún. 23. 01:11
 3/11 A kérdező kommentje:

Szeptember végén megyünk. És minden érdekelne:)))

Milyen hosszú volt a repülő? Hogy éreztétek magatokat? Stb:) Mi az amit nagyon fontos vinni, minden-minden:)

2010. jún. 23. 08:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is voltam...Mondjuk 3 évesen.szívesen segítek!12/F
2010. jún. 24. 10:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok.Elfelejtettem írni hogy voltam tavaly is.Az út elég fárasztó és félelmetes amikor arra a falatnyi reptérszigetre leszáll egy utasszállító.Mi utána hidroplánnal mentünk.A tengerben ne ijedj meg a macskacápáktól,rájáktól,nem bántanak és csak estefelé jönnek a sekélyebb vízbe.Érdemes befizetni ilyen kis hajós-halászos fekultatív programra.A csapvíz nem iható,de a szálloda minden reggel tesz ki 3 üveget.Ha még eszembejut valami megírom!Jó utazást!12/F
2010. jún. 24. 10:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok. A repülőút tényleg hosszú, szóval nem árt, ha van nálatok könyv, kártya, mp4, amivel el tudja magát foglalni az ember. Mi motorcsónakkal mentünk a szigetre, de így is alig 10-15 perc alatt odaértünk. Ha akartok búvárkodni, akkor érdemes elvégezni egy gyorstalpaló tanfolyamot. Mi vízfeletti bungalowban laktunk, ami szenzációs volt. A csapvíz nálunk sem volt iható, de mivel all inclusive ellátással voltunk, így csak fogmosáskor kellett rá figyelni. Az emberek nagyon barátságosak, némi borravaló után pedig nincs lehetetlen kérés...
2010. jún. 24. 12:18
 7/11 A kérdező kommentje:

Hol voltatok? Mi Velidhura megyünk. All inclusive lesz ez is. Még sose voltam tengernél se, nemhogy itt:D

Írhatok még bátran sokat:)

2010. jún. 24. 21:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia,10:17 vagyok.Mi a Sun Islandon voltunk.Az óceán nagyon tiszta,mi voltunk éjszakai halászáson is.Nekem a szobapincér minden reggel pálmalevélből hajtogatot figurákat,az ágyam virágszirmokkal szórták tele.Vannak denevérek is,de ne félj tőlük hiszen gyümölcsevők.A mi zuhanyunk persze elszigetelve,de a teteje teljesen nyitott volt.Mi is all inclusive ellátáson voltunk,nagyon finomak voltak az ételek.Szia
2010. jún. 25. 14:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2010. jún. 25. 19:45
 10/11 anonim válasza:

Persze(:

Mibe segítsek?(:

2010. jún. 27. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!