Linkelne nekem valaki Maldív-szigeteken elhelyezkedő luxus hoteleket? Közel legyen a tengerhez. Nem a bungallókra gondoltam
Maldív szigeteken csak bungik vannak, mivel ezek homokdünékre épülnek és nincs alapjuk rendes több emeletes épületet nem tzudnak felhúzni. kö épületek nincsenek nagyon vagy max egy egy nagyobb sziget közepén a kiszollgáló épületek. ha rendes hotelbe akarsz menni, akkor menj másik szigetre.
A reptérnek amúgy van pár nagyobb hotele, de ez arra van ha úgy érnek be a gépek hogy már éjszaka nincs transzfer, vagy pl vihar miatt egy nappal elöbb kiviszik az utasokat a reptérre akkor itt szállnak meg.
amúgy rengeteg luxus hotel van, pl amire jókat mondanak a Diva malediven hotel, aztán holidaycheck.de-n keresgélhetsz kedvedre.
itt a 4*-s hotelek középkatagóriások az 5*-k már luxus kategóriába vannak általában.
én éppen foglalás közben vagyok mi Meeru Island, Kuredu Island, Sun Island-t néztük ki ezek 4* középkategóriás szállodák.
Egy szálloda egy sziget. itt a legnagyobb sziget sincs 2 km hosszú. de van olyan ahol van 5 bungi és ennyi a szálloda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!