Milyen kajákat lehet 6-7 órán át szállítani?
Gondoltam hogy viszek tésztát (helyben kifőzöm) meg bolognait lefagyasztani és azt kiolvasztom. Máshol olvastam, hogy volt aki fasírtot vitt, de hozzá kéne köret is. Ha tudtok ötleteket adni, megköszönöm.
Légyszi olyan kommenteket meg ne, hogy nyaralás alatt ne főzzél, mert most ezt igy tudjuk megoldani.
ne fozz :D suss :)
am konnyebb ha nyers zoldseg+gyumolcs hutoladaban(inkabb tegyel be mindent minthogy valami romoljon, egy kettonek nem kell pl hagyma,
és ott csinalsz mindent a hagymapucolastol a tálalásig
Hűtőtáskában minden kibír ennyi időt. Én szoktam vinni bepanírozott húst és érkezéskor kirántom, jól szokott esni kenyérrel, kovászos uborkával.
Tésztát, krumplit, kolbászt, hagymát tudsz vinni lecsónak, paprikásnak, ott helyben veszel saláta féléket. Tojás, liszt palacsintának. A pörkölt, kisütött hús is jól szállítható és eláll pár napig. Inkább sót, borsot, fűszereket, étolajat, kávét, cukrot, stb. csomagolj, hogy ne kelljen ott ilyeneket rögtön megvenni. Fagyasztott dolgokat csak akkor vigyél, ha biztos van a szálláson fagyasztós hűtő (nem jellemző).
Az utazási időből azt gondolom, Adriára mentek, a bolt, piac ott se drágább mint itthon. Nagyon finomak a péksütemények, kenyér, ilyet ne vigyél.
Azért legalább egy-egy pizzának bele kell férnie, oldjátok meg, hogy a nyaralás ne a krumplipucolásról, nyomorgásról szóljon.
Kisbabával mentunk így nem volt opció a beulunk mindennap valahova, mert ő most épp abban a korban van, hogy nehezen marad nyugton, így ezt pár napra szorítottuk.
Amiket vittünk, volt ami két napi adag volt.
Borsófőzelék zsirban lesütött hús
Paradicsomos káposzta, fasirt
Bolognai szosz, a tésztát helyben főzzük
Töltött karalábé
Bableves
Egy este főztünk ott is, és két este grillezunk
Én szeretek így is nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!