Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mennyibe kerül Angliában az...

Mennyibe kerül Angliában az étkezés?

Figyelt kérdés
1 hétre mennék és lenne lehetőségem, hogy főzzek magamra, szóval nem étterembe járásról lenne szó. Mennyire drágák ott az élelmiszer boltok? Mennyi pénzből jönnék ki?
2010. jún. 14. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Angliában van TESCO,Lidl,Sainsbury's,Asda üzletek.Itt vannak olcsó kaják is..Azt,hogy mennyibe kerül1 hétre a kaja ez attól is függ,hogy mennyire vagy válogatós..vannak élelmiszerek amik jóval drágábbak mint otthon de vannak amik elég olcsó...ha megírod,hogy konkrétan milyen ételekre gondolsz ,nagyjából meg tudom mondania az árát...
2010. jún. 14. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Az ASDA oldalán találsz konkrét árakat.
2010. jún. 14. 16:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót, a honlapot megnéztem, sokat segített. Azt esetleg még meg tudnátok/ná vki mondani, h az előre elkészített ételek (ready meals) más áruházban is kijönnek nagyjából 5 font-ból?
2010. jún. 14. 17:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség nem csupán erre vagyok kiváncsi (előző kommentem), bocsánat. :) Inkább arra, hogy mennyivel drágább más bolt, mondjuk kis közért vagy másik élelmiszer bolt úgy általában. Ilyen ételekre gondolok, pl. kenyér, felvágott és igen, előre elkészített ételek (fagyasztott pizza, v akármi). Úgy láttam a honlapon, h ott kijön a kenyér 1, max. 2 fontból, felvágott is 2 körül van, a fagyasztott ételeknek is 3-4 körüli az áruk. Gondolom minden boltnál más persze az ár, de ez kirívóan alacsony, v átlagos ár?
2010. jún. 14. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ha fagyasztott ételeket akarsz enni akkor tanácsolom,hogy az ICELAND üzletbe menj be.Ott szinte csak fagyasztott ételeket tudsz venni akár 1-2 fontért.PL_Vannak 1 adag spagetti 1 font,vagy különböző kaják 1-2 font.De van olyan hogy családi lassange 2font..Ha olcsón akarsz vásárolgatni akkor a kis boltokba ne menj ,mert azok általában vagy lengyel vagy paki boltok(olyan mint otthon az éjjel-nappali.)azok drágák,sőt jóval drágábbak.

Általában a kenyér 1.09 font.De vannak csomagolt/szeletelt kenyerek is.Az ilyen kenyér LIDL-ben a legolcsóbb(és aránylag jó íze van) csak 47 penny.Felvágottat inkább hozzál otthonról(1 rúd szalámit) mert itt kint elég pocsék íze van az olcsó terméknek.Aminek meg jó íze van az meg drága.Pl:10dkg német szalámi majdnem 3 font..Amit ajánlok ha már olcsón akarsz felvágottat venni az a TESCO/LIDL sonka.(42 penny)

De inkább hozzál ki otthonról..A gyümölcsök éretlenek és drágák nagyon.A tej elfogadható,és sokkal finomabb mint otthon( itt tejet iszol,és nem vizes fehér löttyöt)Nem tudom mennyire vagy válogatós(én az vagyok) de vannak konzervek amik nagyon olcsók és nagyon finomak.Mi szoktunk azt is venni,és mellé tésztát vagy rizst főzünk ki.Ilyen a paradicsomos húsgombóc(37penny)vagy a currys csirke(34 penny) Ezeket érdemes megkóstolni,hátha bejön nektek is..De nem minden konzerv olcsó..

A halak szerintem egy árasak az otthonival.Itt kint inkább a tengeri termékek olcsóbbak.HA jól akarsz gazdálkodni akkor a felsorolt üzletekbe járj vásárolni,mert a kisboltok sokkal drágábbak...

2010. jún. 14. 19:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen, írtó sokat segítettél!!
2010. jún. 14. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Szívesen máskor is :) Ha van még kérdésed,és tudok akkor segítek...
2010. jún. 14. 20:09
 8/8 anonim válasza:
Az Iceland nagyon joo :D Probald ki a Southern vmi Hamburgert :D
2010. júl. 4. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!