Hol tudok áramátalakítót venni, ami jó Angliában?
Figyelt kérdés
Ne azt mondjátok légyszi, hogy bárhol, hanem konkrét üzlet érdekelne, teljesen kiment a fejemből hogy azt is kell vennem :S Tesco, Euronics? Esetleg számítástechnikai boltok?
Pontosan mit kell keresnem, ami tuti jó lesz Angliában?
2011. szept. 21. 19:10
1/12 anonim válasza:
Media Markt és a csomagoláson pontosan látni fogod, hogy melyiket kell venned, nagyon sok típus van, de egyértelmű a rajz a csomagolás hátulján.
2/12 anonim válasza:
Áramátalakítót... LOL gecc és mégis mivé alakítja át az áramot?
3/12 anonim válasza:
első vagyok, én zsigerből konnektor dugasz átalakítóra gondoltam ,ha mégsem azt akarsz venni, akkor tárgytalan a válaszom
4/12 anonim válasza:
Reptéren is kapsz, de valószínű drágábban. Szóval a dugaszra gondolsz, ugye?
5/12 A kérdező kommentje:
Bocs ha hülyén fejezem ki magam :D
Igen, a dugasz kéne, amivel tudom használni kint az itthonról vitt laptopomat, telefontöltőt...
Nincs nálunk MediaMarkt, majd benézek a Tescoba. Köszi!
2011. szept. 21. 20:21
6/12 anonim válasza:
Mennyi időre mész Angliába?? Mert ha csak 1-2 hétre akkor nem érdemes venni.Akkor elmondom a trükkjét hogy tudod használni az angol dugókat..
7/12 A kérdező kommentje:
Hosszútávra megyek.
2011. szept. 21. 20:40
8/12 anonim válasza:
Ha hosszútávra mész akkor érdemes venni,de itt kint olcsóbban hozzájutsz.
9/12 A kérdező kommentje:
Tudom, fogok is kint venni, de egyet itthonról szeretnék, hogy amíg nem jutok el odáig hogy vegyek, tudjam használni a laptopomat.
2011. szept. 21. 20:49
10/12 anonim válasza:
szerintem is vegyél már itt, egyébként a hivatalos neve hálózati csatlakozó átalakító adapter. Azthiszem ezt keresed: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!