Hogyan lehetne megszökni egy másik országba?
Figyelt kérdés
Komoly kérdés. Ha mondjuk van félretett pénzed a repülőjegyre, valamemmyi megtakarított pénzed szállásra ételre egy időre amíg nem találsz egy állást azon a helyen ahol vagy és tudod is a nyelvet, megoldani hogy senki se találjon rád ott és ne is keressenek többé, szabadabb életet élni? Nekem pl elegem van az itteni megszabott és unalmas mókuskerékből, de megtenni nyílván csak elméletben megy. Igen ez egy bolond kérdés és biztos sokakban merül fel a kérdés mit tettem vagy kit ástam el, de komolyan sztetek lehetséges ezt megtenni? Akár egyedül is? És ha igen, ti hogyan képzelitek?2018. márc. 26. 19:33
1/3 anonim válasza:
Masik orszagokban is van mokuskerek. Ha nincs keresett szakmad akkor ott is csak olyan munkad lesz mint itthon. En azt javaslom tanulj ki egy szakmat ami jovedelmez.
2/3 anonim válasza:
Ha van félretett pénzed utazásra és szállásra, akkor miért kéne "megszökni"? - fogod magad felülsz a repülőre, és kimész.
Ha meg gyerek vagy és azért kérdezted így, akkor inkább felejtsd el, mert 18 év alatti külföldre utazásához szülői engedély kell (lehet, nem kérik, de kell)
3/3 anonim válasza:
1. keresel munkát adott országban
2. ha az megvan, keresel lakást
3. összeszeded a motyódat és költözöl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!