Par het mulva uszodaba megyek egy masik varosba . Mit vigyek a taskamban?
En rendszeresen jarok, es hiaba hasznalok barmilyen szappant vagy tusfurdot, mindig klorszagu a borom egesz nap.
Ez ellen a kovetkezot teszem: van egy fel literes muanyag flakonom, amibe szorok egy evokanal C-vitamin port. Amikor uszas utan beallok a zuhanyba, a flakont felengedem meleg vizzel es razom egy kicsit, hogy eloldodjon benne a por. Utana ezt a vizet csurgatom magamra es dorzsizem a borom meg a hajam, hogy lehetoleg mindenhova menjen belole egy kicsit.
Utana lezuhanyozok ahogy szoktam.
Amiota ezt csinalom a kutya meg nem mondja, hogy reggel usziban voltam, mert nyoma sincs a klorszagnak.
A borodtol fuggoen vihetsz kremet/testapolot. Meg egy almat vagy egy zacsko ropit. Az uszas nagyon faraszto tud lenni es ha utana meg sokaig tart mig hazaersz, a legrosszabb ha faradtan ehes vagy.
A tobbit leirtak elottem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!