Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » 10honapos kisfiamnak milyen...

10honapos kisfiamnak milyen okmánya kell h legyen h kivihessem olaszországba?

Figyelt kérdés

szemályije se utlevele sincsen.ugy tudom ha szülö van vele nem kell semmi.ha személyit csináltatok ugy olvastam h min2 szülö jelenléte kell de párom külföldön dolgozik,meg hivatalosan egyedülállo anya vagyok.akkor hogyan?

sürgösságivel 5 nap alatt tuti megvan pl a személyi?

2010. jún. 10. 21:08
 1/7 anonim válasza:
0%
góndólóm tik sem vagytók cigányók úgye? mínek araród kivinni még oda azt a kölköt?
2010. jún. 10. 21:40
 2/7 anonim válasza:

előző vok

te normáltalan személyi 14 éves kortól max útlevél kell, de igazából határon sem kérik mivel unión belül van

2010. jún. 10. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
személyi vagy útlevél. Ha megállítanak és nincs a gyereknek papírja elég zűrös, ottfognak, mindenféle papírokat kell utánatok küldeni,én nem kockáztatnék.
2010. jún. 10. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:

le vagy maradva 2. simán lehet már személyije :D

[link]

2010. jún. 10. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:

A beleegyezesi papir felesleges, mert nyilvan nem egyedul utazik.

Ha pl. iskolaval utazik a gyerek akkor kell beleegyezes a szuloktol ha 18 even aluli.

Amugy, hogy ilyen kicsi, szerintem tovabbra is be kell jegyeztetni a gyereket az utlevelbe.

2010. jún. 10. 23:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha ki akarod vinni olaszba akkor személyit kell neki csináltatni, ingyenes..14 éves korig, egy -két hét alatt van kész ezt kalkuláld bele..sürgősségivel nem tudom..a lényeg, ha elvált vagy akkor fogják kérdezni, hogy közös felügyeleti jogotok van -e a gyerek felett vagy csak te vagy aki ki van jelölve ez attól független, hogy nálad van e a gyerek vagy sem..nézd meg a válási papríon..a végzésen..nekem kérték a végzést..ha közös a felügyeleti jog akkor apukának is kell a beleegyező nyilatkozata vagy ott kell legyen,ha nem közös akkor elég vagy te hozzá és a válási végzés..plusz még kell a gyermek anyakönyvi kivonata, lakcímkártyája..
2010. jún. 11. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
És még annyit, hogy meg se próbáld úgy kivinni a kicsit magaddal, hogy nincs semmilyen irata..mi megszívtuk..három naig voltunk a policián mivel nem tudtuk igazolni a gyereket..így inkább megcsináltattuk mi is a személyit neki..
2010. jún. 11. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!