Mi a véleményetek Horváth országrol?
Ezen a nyáron horvátba vagyis pontosabban bibinjére megyünk nyaralni sohasem voltam tengerparton sem tenger közelében (Magyarországot még nem hagytam el egyszer sem)
Erre a szállásba megyünk: [link] tengerpart mellett van aki volt már itt milyen és este le van zárva a strand rész? És milyenek ott a vizek a partok éttermek árusok és az emberek?
Engem nem zavar hogy nem helyesen irtal, en sem tudok helyesen irni de azert osszeszedtem eg PhD fokozatott.
Horvatorszag: szerintem nagon jo hely, nem dragabb mint a Balaton de ezerszer jobb, nem ismerem a helyet ahova mentek de ha nem is lesz sok szorakozohely akkor is lesz mint csinalni. Biztos vagyok hogy jol fogod erezni magad es nagy elmeny lesz.
Szerettem volna ide írni, de nem, nincs értelme. Valóban, első olvasásra zavaró volt a kérdést elolvasni, de számomra sokkal zavaróbb látni a sok gúnyolódó kommentet. Miért fáj a kedvesség? - (Költői és nem is jövök ide vissza..)
"Egy szó mint száz":
Horvátország :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!