Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mi a véleményetek Horváth...

Mi a véleményetek Horváth országrol?

Figyelt kérdés

Ezen a nyáron horvátba vagyis pontosabban bibinjére megyünk nyaralni sohasem voltam tengerparton sem tenger közelében (Magyarországot még nem hagytam el egyszer sem)

Erre a szállásba megyünk: [link] tengerpart mellett van aki volt már itt milyen és este le van zárva a strand rész? És milyenek ott a vizek a partok éttermek árusok és az emberek?

2018. febr. 26. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%

Engem nem zavar hogy nem helyesen irtal, en sem tudok helyesen irni de azert osszeszedtem eg PhD fokozatott.

Horvatorszag: szerintem nagon jo hely, nem dragabb mint a Balaton de ezerszer jobb, nem ismerem a helyet ahova mentek de ha nem is lesz sok szorakozohely akkor is lesz mint csinalni. Biztos vagyok hogy jol fogod erezni magad es nagy elmeny lesz.

2018. febr. 27. 21:28
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
A kérdésre is legyen válasz: Horvátország szép, de drága, Az autópályákon a fizető kapuknál előfordulhat 3-5 óra várakozás. A víz sok helyen tiszta de van ahol koszos. pl: Pula, Rijeka, Trogir
2018. febr. 28. 12:32
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
Nem jegyre megy :D hat ez nekem brokkoli xd eszem megáll 12 évesek tömegesen írogatnak gyakorin :00
2018. febr. 28. 19:29
 14/15 anonim ***** válasza:
15%
A legjobb az egészbe, hogy eddig egy szidó se tudta leírni hiba mentesen a mondanivalóját :D. Abban egyetértek hogy ilyen alap dolgokat mint Horvát ország illene leírnod normálisan, de abban is hogy ez nem osztályzatra megy. Én szeretem Horvát országot, nem sokkal drágább Magyarországnál. Persze ha minden nap kajáldákba akartok menni akkor borsosabb de ha nincsenek luxus igények akkor nem olyan gáz. A tenger a legtöbb helyen szép és tiszta. Nagyon meleg van ezért jó hogy ha légkondis helyre mentek.
2018. febr. 28. 19:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerettem volna ide írni, de nem, nincs értelme. Valóban, első olvasásra zavaró volt a kérdést elolvasni, de számomra sokkal zavaróbb látni a sok gúnyolódó kommentet. Miért fáj a kedvesség? - (Költői és nem is jövök ide vissza..)

"Egy szó mint száz":

Horvátország :D

2018. febr. 28. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!