Mi a jó az utazásban? Ti nem sajnáljátok elkölteni azt a pénzt? Tegyük fel még nincs lakásod, biztos egzisztenciád, de ha gyűjtesz, akkor el tudnál menni egy komolyabb nyaralásra.
A tárgyakat meg lehet fizetni, de az élményt nem.
Én pl most voltam "nyaralni", nagy hiba lett volna kihagynom. Pedig még a reptérnél vissza akartam fordulni.
Az élmény amit átéltem, senki nem veheti el tőlem.
Viszont ha nem érdekel az utazás és a lakás meg az egzisztenciát többre tartod, akkor ne menj el.
Az biztos, hogy én még jópárszor vissza fogok oda menni. :D
Élmény,hobbi.
Nemsajnálom főleg ha tartalmas és biztonságos!
èrdekes dolgo, hogy mindenkinek más a lényeges.
Nekem már az sem érdekes, hogy lássak lássak lássak újat. Inkább, hogy egy nyaralás alatt néhány gyönyörü dolgot megéljek. A nyaralás után nem arra fogsz emlékezni amit láttál, hanem azt amit megéltél, és éreztél.
Nekem ezért fontos a jó hotel, ahol jól érzem magamat.
Vagy egy jó vacsora egy jó hangulatban. Vagy egy séta ahol boldogok vagyunk... Persze hozzá tartozik a látvány is, de inkább 2 órát sétálgatok egy gyönyörü tengerparton, mint menni menni menni állandóan és csak látni, de nem érezni.
Mindent elmondtak már szinte előttem egy dolgot tennék még hozzá.
A gyerekeimen látom legjobban, hogy már azt elfelejtik, hogy mit kaptak tavaly születésnapjukra, még a színházi élmény is elhalványul, de a sok évvel ezelőtti nyaralások emléke megmarad, beépül, formál. Utazáskor valahogy olyan élmények élnek, olyan tapasztalatokat szerzünk, látva más tájakat, életstílusokat ami pótolhatatlan.
Inkább utazok, mint gyűjtögetek tárgyi dolgokra, nagy lakásra szuper autóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!