Anyuéknak nincs túl sok pénzük. Hová mehetnénk olcsón?
Szia,
Ha Heves megyében laktok szerintem a Tisza-tó remek választás lenne. Nagyon szépe hely, lehet fürödni, csónakázni, kirándulni, horgászni és ami nagyon fontos vannak kemingek is.
Például ezek:
www.tiszatokemping.hu
www.thermal-camping.hu
és itt is keresgélhetsz://www.iranymagyarorszag.hu/keres/tisza-to_regio/szallasok/kempingek-p1/
Remélem segítettem:)
A Tisza tavat én is csak ajánlani tudom. Anno régen, mi is voltunk a barátnőimmel Tiszafüreden és Abádszalókon is. Mind a két helyen remekül éreztük magunkat. Tiszafüredre kétszer is visszamentünk. Szerintem te is és anyudék is megtalálnák azt, ami érdekes. Béreljetek csónakot és evezzetek a tavon, nagyon izgalmas a nádas között csalinkázni, béreljetek biciklit és kerekezzétek körbe a környéket, meg fürdöjetek rengeteget és esténként menjetek be a városba sétálni.
Érezzétek jól magatokat!
A Balaton is nagyon jó. Én Balatonszemesen pl. a Hattyú kempinget csak ajánlani tudom! :)
Nővérem és a bicikli? Jó vicc :D
Most mutatom anyunak a kempingeket
Én Tiszafüredet csak ajánlani tudom nagyon jó hely van kemping nem is egy nézzetek szét a honlapon.
Van strand (szabad) meg fürdő a kemping a fürdővel van egy területen van egy csomó bolt szóval a napi reggelit meg tudjátok venni stb.Én még laktam is ott egy ideig, van ott egy csomó minden szerintem érdemes lenne. Sőtt még most is rendszeresen járok oda :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!