Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Anyuéknak nincs túl sok...

Anyuéknak nincs túl sok pénzük. Hová mehetnénk olcsón?

Figyelt kérdés
Engem főleg a sátorozás érdekelne, és a kempingek, mert az mégis olcsóbb. És ha lehet akkor strand közelbe. De tényleg nagyon olcsón, mert anya most mondott fel és nincs túl sok pénzünk. De tavaly sem voltunk. Anya azt mondta, hogyha találok, valami strandot olcsón akkor beszélhetünk róla. Mi heves megyébe lakunk. Valami ötlet? 13/L
2010. jún. 4. 20:30
 1/10 anonim válasza:
100%

Szia,

Ha Heves megyében laktok szerintem a Tisza-tó remek választás lenne. Nagyon szépe hely, lehet fürödni, csónakázni, kirándulni, horgászni és ami nagyon fontos vannak kemingek is.

Például ezek:

www.tiszatokemping.hu

www.thermal-camping.hu

és itt is keresgélhetsz://www.iranymagyarorszag.hu/keres/tisza-to_regio/szallasok/kempingek-p1/

Remélem segítettem:)

2010. jún. 4. 20:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszii a gyors és hasznos választ. Megnézem a linkeket. Még várok ötleteket.
2010. jún. 4. 20:53
 3/10 anonim válasza:
100%

Szia

Kerestem még neked a Tisza-tavi kempingeken kívül néhányat. Nem mind van Heves megyébe, de talán nagyon egyik sincs messze.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 4. 21:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A Tisza tavat én is csak ajánlani tudom. Anno régen, mi is voltunk a barátnőimmel Tiszafüreden és Abádszalókon is. Mind a két helyen remekül éreztük magunkat. Tiszafüredre kétszer is visszamentünk. Szerintem te is és anyudék is megtalálnák azt, ami érdekes. Béreljetek csónakot és evezzetek a tavon, nagyon izgalmas a nádas között csalinkázni, béreljetek biciklit és kerekezzétek körbe a környéket, meg fürdöjetek rengeteget és esténként menjetek be a városba sétálni.

Érezzétek jól magatokat!

2010. jún. 4. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

A Balaton is nagyon jó. Én Balatonszemesen pl. a Hattyú kempinget csak ajánlani tudom! :)

2010. jún. 4. 22:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2010. jún. 4. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
tudom ajánlani a biciklitúrázást sátrazással egybekötve. Mi barátokkal voltunk Ausztriában és gyakorlatilag a szállás és utazás része ingyen volt. Van is a Duna mellett végig bringaút Ausztriában, nagyon rendben van tartva és ingyenes fürdőtavak is ki vannak alakítva. Ez csak egy ötlet, ha tetszik az ilyesmi.
2010. jún. 5. 18:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi a Velencei-tónál voltunk sátrazni nagyon olcsón, a parton van egy ifj. szálló+kemping Velence városban.
2010. jún. 15. 00:52
 9/10 A kérdező kommentje:

Nővérem és a bicikli? Jó vicc :D

Most mutatom anyunak a kempingeket

2010. jún. 15. 11:17
 10/10 Electronicperson válasza:

Én Tiszafüredet csak ajánlani tudom nagyon jó hely van kemping nem is egy nézzetek szét a honlapon.

Van strand (szabad) meg fürdő a kemping a fürdővel van egy területen van egy csomó bolt szóval a napi reggelit meg tudjátok venni stb.Én még laktam is ott egy ideig, van ott egy csomó minden szerintem érdemes lenne. Sőtt még most is rendszeresen járok oda :D

2011. szept. 12. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!