Milyen különböző formákban lehetnék cserediák? Mik az előnyök, hátrányok az egyes szervezeteknél, módszereknél?
Szeretnék Japánba utazni mint cserediák. Legfőképp az anyagi háttér érdekelne.
Az esetet bonyolít(hat)ja, hogy erdélyi vagyok, így nem tudom, mennyire fogadnának el a magyar szervezetek.
"Legfőképp az anyagi háttér érdekelne."
Ez a része a legegyszerűbb.....ugyanis kell hozzá még annál.is tőbb pénz!
Az AFS és a YFU-nál van megbízható cserediákprogram, Japánba is. Akik voltak, nagyon ajánlják, azt mondták, hogy életre szóló élmény volt. Vannak akik szidják, hisz nagyon drága. Majdnem 3 millió forint 10 hónap.
Még annyit, hogy vannak ösztöndíjak, pl családi háttérre, tanulmányi eredményre.
Ha fogadsz te is cserediákot, akkor is olcsóbb.
Egyetemen már olcsóbb a támogatásokkal azt hiszem.:D
(Egyébként én is szeretnék Japán cserediák lenni!:))
Azt hiszem, ott neked is fogadnod kell cserediákot.
,,
A klubok szinte minden esetben feltételül szabják a kiutazóktól, hogy beutazó gyereket fogadják. Ez azt jelenti, hogy a fogadó klub által nyújtott zsebpénzen és a Rotary rendezvények költségén kívül a vendéggyerek ellátási költségeit fedezni kell."
Igazából nem tudom annyira értelmezni. Kissé kesze-kusza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!