Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » KB.4 hetes nászútnak melyik...

KB.4 hetes nászútnak melyik lenne kecsegtetőbb számotokra?

Figyelt kérdés

Én 7-10 napot biztosan Magyarországon töltenék :), és a többit külföldön.

Ha Magyarországon kívül csak egy választott helyen lehetne tölteni, melyiket választanátok?

1. Yacht bérlése a Márvány tengeren (vagy máshol?) - ekkor kis szigetek, kikõtõi városok felfedezése

2. Privát sziget bérlése Horvátországban vagy Olaszországban - végig a szigeten

3. Medencés, Jacuzzis, szaunás luxusvilla bérlése valahol Európában, és autóval bejárni a környéket

4. Egyéb?

2017. okt. 27. 15:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem a yacht-bérlés tetszik a legjobban. Ennyi idő alatt sok helyet végig lehet járni, és mégis ketten vagytok együtt.
2017. okt. 27. 15:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyik se, nekem ez túl sok idő lenne egy helyben. Inkább egy több megállós európai körút.
2017. okt. 27. 17:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Igazabol mindegyik jol hangzik, ha lazulni szeretnek biztis a szigetet valasztanam, de nem birok egy helyben ulni, ezert az europait vagy a yachtot valasztanam... de inkabb a yachtot, mert maskor is lehet europaban kocsikazni. Vagy pedig egzotikus szigetekre mennek el, meleg van szep a tenger kulonlegesek ezek a helyek, vagy thaifoldre izlandra mennek esetleg. De biztos toltenek idot egy eldugott gyonyoru helyen is
2017. okt. 27. 17:51
 4/13 anonim ***** válasza:

Én se tudnék ennyit egy helyben lenni, inkább járnám Európát vagy akár 1 nagyobb országot.

(A lakókocsibérlés lenne a legvonzóbb, de én nem tudok vezetni, az meg nem túl pihentető, ha folyton egyvalaki vezet, nem kérném a páromtól.)

2017. okt. 28. 02:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Nyilván az egyéb opció. Képtelen vagyok hosszabb távon az ilyen luxusozós baromságokra. Ugyanazt tenném, mint bármelyik másik utazásomkor: hátizsák elő, egy adag ruhát beleszór, folyton készenlétes repülős piperepakk és útlevél bedob, aztán uccu. Annyi pénzből, amit jachtos meg privátszigetes utakra lehet költeni, vígan utaznék Ázsiában fél-egy évig.
2017. okt. 28. 09:09
 6/13 anonim ***** válasza:
azért ezek elég ratyi desztinációk, ilyen helyekre a prolik mennek nyaralni, nem nászútra
2017. okt. 28. 11:54
 7/13 A kérdező kommentje:
Európán kívülre nem tudunk és csak egy helyet tudunk választani, ami lehetõleg minél közelebbi...
2017. okt. 28. 15:34
 8/13 anonim ***** válasza:

" Privát sziget bérlése Horvátországban vagy Olaszországban ... "

Hát persze...

Majd jön a tulaj, hogy esedékes lenne kifizetni az albérleti díjadat, és felébredsz!

2017. okt. 28. 20:48
 9/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,

Meglepõdnél, de csak kicsit kerül többe egy szigetet kibérelni, mint egy 5 csillagos szállodában megszállni.

Arról nem is beszélve hogy mennyivel különlegesebb lenne a nászútat egy "saját" szigeten tölteni, mint egy hotelben másokkal.

2017. okt. 28. 23:27
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

Nem nagyon akarnék Mo-on kívülre menni.

Ha már kell, akkor a környező országok magyarlakta területein járnék körbe. Rengeteg különböző lehetőség van. Erdély is gyönyörű, a Felvidéken is tele van szebbnél szebb helyekkel, stb.

2017. okt. 28. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!