Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hányan vagyunk akiket a...

Hányan vagyunk akiket a nílusi hajóúttal kecsegtet a Beck Reisen?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 16:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Én és külön a szüleim is, az már 2!
2010. jún. 3. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Én még nem is hallottam róla.

De amúgy sem mennék, nem tudok úszni nem szeretem a vizet. :)

Sportkocsit kérek helyette ha megoldható. Ezüstöt vagy pirosat, de ha nincs más jó egy aranyszínű is.

2010. jún. 3. 17:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Addig örülj neki, amíg nem hallottál róla, vagy nem kerültél közelebbi kapcsolatba velük.
2010. jún. 3. 17:37
 4/7 anonim válasza:
Én is :S...de nem tudok semmit, vki írna vmit légyszi!
2010. jún. 9. 19:48
 5/7 A kérdező kommentje:
2010. jún. 10. 10:43
 6/7 anonim válasza:
hali..mi is nyertünk..anyum hozott egy papírt,hogy nézzek utána..az első reakcióm az volt,h ami túl szép h igazlegyen,az nem igaz..de utánanéztem,a honlapjukon semmi..rákerestem és megtaláltam azt a kérdést,amiből ez lett,ott megtudtam,h már megint igazam lett...amúgy én azt tippelem,hogy megvették a telefontársaságtól az egész listát és mindenkinek küldtek egy papírt..szal rohadtsokan lehetünk..na mind1..a lényeg h énis ittvagyok és figyelem a kérdést...
2010. aug. 6. 22:58
 7/7 anonim válasza:

Plusz mi is, fogalmam sincs, hogy most mi van, mert semmi a honlapon, de nagyon átverés szaga van

+1

2010. aug. 19. 14:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!