28 literes bőröndbe te mint Nő, be tudnál pakolni 10 napra?
A "Nő alapvetően általában több cuccot pakol be" és nem tud számolni !!
A Wizzair kabinméret, amit felvihetsz a gépre (kicsi húzós bőrönd): 56 x 45 x 25 cm. = 63 liter. A te 28 literesed ennek kevesebb, mint fele !
Nem hiszem, hogy ez köztudott lenne... egy férfi eleve magasabb és nagyobb termetű, így több helyet foglalnak a cuccai.
Amúgy simán, lenne 3 nyári ruha, 10 bugyi, fogkrém+fogkefe, szandál, papucs, laptop, 1 strandtörülköző. Rajtam, amiben megyek, lenne melegebb ruha, normális szállodában tusfürdő és sampon van, a mobilom és egyebek a ridikülömben elférnek, és kb. ennyi.
És ha nekem csak 28 literes bőröndöm van?...
Egyébként meg 55 × 40 × 23 cm a wizzair kézipoggyász méret ha már kötözködsz. :)
Igen, be.
De ha nem, akkor kifizetném a feladott poggyászt.
Válassz.
1. A nőt nem írjuk nagybetűvel.
2. Minden további nélkül, általában egy 35 literes túrazsákkal utazom, ami maximum félig van megpakolva.
Hát én személy szerint a strandtörülközővel lennék bajban, az nekem önmagában majdnem ekkora.
Ha azt nem kell vinni, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!