Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Milyen táskát vigyek a túrazsá...

Milyen táskát vigyek a túrazsák mellé?

Figyelt kérdés

Nyáron megyek ki NYba gyerektáborba, túrazsákot viszek. de még kellene egy kisebb amibe telefon, laptop papírokat rakok ok, és pl ha a táborból megyünk kirándulni akkor azt a kicsit viszem.

Milyen vegyek? Elvileg az oldaltáska lenne a jó, de az kényelmes?

2010. máj. 23. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Kényelmes.
2010. máj. 23. 11:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Én még egy hátizsákot vittem... Tény hogy úgy néztem ki mint egy málhás szamár, de valahogy nem ez érdekelt. Ha kirándulni mentek a gyerekekkel, mindenképpen a hátizsák lenne a kényelmes. A túrazsákot húztam a hátamra, a rendes hátizsákot előre... Sőt... egy kisebb övtáskám is volt, amibe az irataimat, pénztárcámat tettem. Ezt meglazítottam, és keresztbe a vállamra tettem úgy, hogy a táska így a mellkasomon volt (kéznél és biztonságban:)), aztán felhúztam előre a kis hátizsákot, hátra a nagyot, így a kicsi nem csúszott le folyton, mert tartotta a nagy pántja! Ezt így egészen praktikusnak találtam, következő évben is így mentem... Még itthon egy mini utazótáskával is kipróbáltam, de azzal csak a baj volt, nekem kényelmetlen volt, arról nem is beszélve hogy az csak az egyik oldaladat húzza... A túrazsák megpakolva önmagában pár száz méter után kétszer olyan nehéznek tűnik, mint amilyennek felvételkor, erre számíts... a hátad kikészül ha sokat kell cipelni. Nekem azért is jött be a kisebb hátizsák előre, mert azt is jól megpakoltam, és így legalább nem csak hátrafelé húzott a táska, kicsit kiegyenlítődött a terhelés :) Ha pedig kirándulni is mentek, akkor duplán praktikus, hisz gondolom érdemes vinni vizet, szendvicset, rágcsát, alapvető dolgokat, ami egy hátizsákba belefér, és kényelmesebb is mint egy válltáska
2010. máj. 24. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!