Ti annyi ruhát visztek nyaralásra, ahogy napra mentek?
Tehát 7 szoknya 7 napra, vagy éppen 7 póló-nadrág kombi?
Megyünk nyaralni, és mondtam, hogy 7-et viszek mindenből, vagyis 6-ot mert 1 már rajtam lesz mikor megyünk, de mindenki szerint sok, mert, hogy nem váltogatják ők itthon sem mindennap a ruhát, felveszik kétszer is ugyanazt a rövidnadrágot. Hát nem tudom, hogy vagytok vele? Nem lesz mosásra lehetőség
miért kell naponta másik szoknyát vagy nadrágot venni?
1 hétig nyugodtan lehet hordani ugyanazt a rövidnadrágot.
Jó, ha nem akar az ember minden nap ugyanabban lenni, akkor fölakasztja a szobainasra és majd 2-3 nap múlva újra felveszi.
itthon is naponta új szoknyát veszel fel, ami este szennyes?
pólót/inget, alsót, zoknit naponta tisztát veszünk, de a farmert és a pulóvert nem kell naponta kimosni
itthon is naponta új szoknyát veszel fel, ami este szennyes? '
Igen, mindennap másik rövidnadrág, vagy szoknya, esetleg 2 naponta veszek másikat fel.
Más évszakokba 3 napig a hosszú nadrág, de izzadós időbe, nem szeretem sokszor mosás nélkül felvenni egymás után
Nem kell mosópor, szappannal vagy tusfürdővel is ki lehet mosni.
Ha strandolás a fő program, akkor előtte-utána rajtad van a ruha pár órát, még jó másnap. Pólót mondjuk személy szerint szoktam vinni minden napra, mert a pántos felsők szinte semmi helyet nem foglalnak.
Felsőből igen, +1-2 db-ot mindig. Szoknya, rövidnadrág 7 napra kb 5 db-ot. Vacsorához 2-3 csinosabb darabot.
Mosóport nem kell vinni. A dm-ben lehet kapni tubusos folyékony mosószert, kb akkora mint egy fogkrém. Fürdőruhát öblíteni is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!