Egy hetes nyaralásra mennyi bikinit visztek?
Figyelt kérdés
és gyerekeknek mennyit raktok?2017. júl. 21. 21:25
2/13 anonim válasza:
Kettőt minimum, de ha lenne annyi bikinim, akkor minden napra másikat vinnék. A gyerekeknek szintén.
3/13 anonim válasza:
Nekem kettő elég, a gyerekeknek inkább hármat vittem, amíg kicsik voltak. Egy normális fürdőruha kiöblítve, szimplán kicsavarva is megszárad max 1 óra alatt. Mikroszálas törölközöből is viszek a strandoláshoz fejenként kettőt, ha nem olyan szállodába megyünk, ahol naponta adnak kintre frisset, jóval kisebb helyet foglal el, mint a hagyományos.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Én háromba gondolkoztam , azt hittem ennél sokkal többet szoktak.
2017. júl. 21. 21:39
5/13 anonim válasza:
Mi egyet sem viszünk. Alapból nudista kempingre járunk így ruhát sem viszünk magunkkal, maximum néhány törölközőt és egy garnitúra melegítőt hűvösebb időre ha úgy alakulna, meg azt a ruhát amibe utazunk. De ha esetleg em nudista helyre megyünk akkor egy darab egyrészest teszek be átlag 2-3 napnál többet sehol nem szoktunk maradni.
6/13 anonim válasza:
Hát, nekem csak egy van, szóval azt az egyet viszem. Ritkán strandolok, a nyaralás kedvéért meg nem veszek plusz fürdőruhát.
7/13 anonim válasza:
Görögországban voltunk 10 napot, 2 db bikinit vittem,de csak egyet használtam. Fürdés után az apartmanban kiöblítettem,"kimostam tusfürdővel",mire megint fel akartam venni már száraz volt. Gyerek még nincs,de amikor én kicsi voltam,akkor ugyanígy kettőt vittünk.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Akkor a 3 darabbal nem foghatok mellé, biztosan lesz, még több is mint kellene, tökéletes, azt hittem kevés lesz
2017. júl. 22. 11:43
9/13 anonim válasza:
Én a tangára esküszöm. Kettőre.
10/13 anonim válasza:
Nudista strand az ideális :3 <3 Szóval ott nem veszek fel fürdőruhát (pláne nem bikinit, azt inkább hallgatom), még azt is ledobom ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!