Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Fesztiválra, sátrazáshoz...

Fesztiválra, sátrazáshoz miket vigyen magával az ember?

Figyelt kérdés
Egy kezdő fesztiválozó és sátrazó... :-)

2017. jún. 9. 20:47
1 2
 11/19 anonim válasza:

Mi minden évben nagyon jó hasznát vettük ennek a megoldásnak: párnahuzatot vittünk, magát a párnát nem, abba meg csak néhány ruhánkat (póló, pulcsi) raktuk bele, így nem foglalt annyi helyet és mégis azért komfortosabb volt.

Naptej, leégés utáni, szúnyogriasztó, száraz sampon, én speciel a testápolót otthon nem hagynám, mert nagyon kiszáradt mindig a bőröm, persze ez függ attól is, hogy te mennyire igényled ezt.

Ragasztószalag (valami erősebb) elemlámpa, szatyrok a sáros ruháknak, amiket gondolom nem akarsz a többi közé tenni.

Ja és nem árt egy zsugor vizet vinni, ha a fesztivál szabályzata engedi.

Hova mész egyébként?

2017. jún. 10. 16:42
 12/19 A kérdező kommentje:
Van ötletetek, hogy hogyan oldhatnám meg, hogy minél puhább legyen a fekhelyem (a kőkemény földhöz képest) ?
2017. jún. 16. 12:32
 13/19 anonim válasza:

Én gyékényt szoktam alátenni, illetve hálózsákban alszom, amíg tudok. Nem fogsz sokat tudni, mert baromi hideg szokott lenni este, és baromi meleg korán reggel. Szóval ha nagyon korán ott vagy, próbáld meg árnyékba tenni a sátrad. De napon is buli, na.

Volt olyan fesztivál ahol, matraccal és pléddel mentem. Pumpát otthon hagytam, szóval fújhattam bele a thc-s leheletem míg fel nem puffadt. De nagyon klasz volt a három személyes túrasátramba. Ami már 3 éve megvan, de csak most Kolorádón sikerült először megépíteni úgy, ahogy a képen van. Pedig elég ramaty állapotban építettem... egyedül.

Az a lényeg, hogy ne ázz be, ha esik. Onnantól már minden szuper. :D

2017. jún. 16. 13:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Gumimatrac. Ha az nincs, polifoamot akkor is érdemes vinni, nem a kényelem, hanem a hőszigetelés miatt.
2017. jún. 16. 15:21
 15/19 A kérdező kommentje:
Mennyire kell komolyan venni, hogy lophatnak a sátorból?
2017. jún. 22. 17:11
 16/19 A kérdező kommentje:
Voltra megyek
2017. jún. 22. 17:17
 17/19 anonim válasza:

Pénzt, telefont, egyéb értékes dolgokat nem érdemes bent hagyni, de szerintem nem gyakori jelenség.

Ha bent is hagysz pénzt, tedd különböző helyekre :D

2017. jún. 23. 09:45
 18/19 anonim válasza:
Volton nem jellemző a lopás, nyugodt szívvel hagytam ott a sátramban a pénzem telóm stbstb. A bejáratibsátorrudam vitték el csupán de kisvártatva visszaszolgáltatták azt is.
2017. jún. 23. 11:17
 19/19 A kérdező kommentje:
oké, elrejtem, mint a húsvéti tojásokat :D
2017. jún. 23. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!