Fesztiválra, sátrazáshoz miket vigyen magával az ember?
Szia!
Meleg ruhát, takarót és/vagy hálózsák, lámpa, valami kiskést vagy ollót illetve vigyél magaddal kaját az útra, akár a fesztiválra is ha engedélyezett, de nem feltétlenül kell, elég ha a fesztiválon kívüli városban veszel magadnak kaját minden nap (ha nincs messze) vagy a fesztivál helyszínén. Mi fesztiválról minden nap besétáltunk a városba és pár zsömlével és felvágottal jöttünk vissza, de a legfontosabb h vigyél magaddal pénzt és ne veszítsd szem elől nagyon, nem tudom milyen fesztiválra mész, de pl. rockmaratonon nagyon kevés annak az esély, h a sátradból bármit is elvegyenek, pár ismerősöm panaszkodott emiatt, de volt akinek másnap visszavitték a cuccát, viszont azt semmiképpen se ajánlom, h lakatot vagy bármi zárat tegyél sátorra, mert az feltűnő, drága holmikat ne vigyél, ha mégis akkor a csomagmegőrzőt tudom ajánlani. XDD
Víz, főleg ilyen melegben.
A feszt területére nem biztos, hogy vihetsz be, mondjuk, de kaját szokták engedni.
Ragtapasz, lázcsillapító, tusfürdő, papucs!, kalap.
Elemlámpa.
Esőkabát, gumicsizma, szúnyoriasztó :)
Én lányként szandiban toltam, az lehet vizes nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!