Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mit csináljak osztálykirándulá...

Mit csináljak osztálykiránduláson ha vegán vagyok, és ott bem lesz ilyen opció?

Figyelt kérdés

Májusban megyünk 4 napos biciklitúrára az osztállyal. Ez szép és jó, csak egy bökkenő van: étkezés, mivel vegán vagyok, és ott nem fognak külön főzni nekem, és ezt nem is várom el.

Van valakinek erre tippje? Milyen kaját vigyek magammal, ami eláll ennyi ideig?

Főtt ételt értelmes vinnem?

Köszi a segítséget!

2017. ápr. 22. 20:44
 1/7 anonim válasza:
82%

De szállás csak lesz vagy sátorba fogtok aludni ? A sszálláson kel hogy legyen legalább egy hűtő de általában minden szobában van.

Mert ugye ha főzni fognak akkor nyilván nem a tábor tűz mellett hanem a konyhán.

Ha minden fogásba húst tejet és tojást darálnak tehát pl nincs rizs vagy krumpli köret akkor csak annyi esélyed marad hogy a főzöcskéző nővel lebeszéled hogy hagyjon meg valami növényzetet külön neked ami nem igényel főzést .

Ezen kívül tényleg nincs sok megoldás mert ha nem lehet eltérni a főzés menetétől akkor nem lesz kajád tehát neked kell vinned nyugodtan hiszen lesz hűtő .

Ha csak síma vegetáriánus lennél akkor könnyebb lenne a helyzet mert csak a husikat kell kivenned a főzelékből de mint vegán elég lekorlátozott a dolog.

Javaslom előbb konzultálj a tanáraiddal hogy mi lesz a stájsz ott kaja ügyben mert néma gyerek utána éhenmarad.

2017. ápr. 22. 21:11
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

A főtt étel nem annyira, és ott senkit nem szeretnék azzal terhelni, hogy velem foglalkozzon külön. Hűtő pedig 1 központi lesz, amibe a gyerekek saját kaját nem pakolhatnak.

2017. ápr. 22. 22:01
 3/7 anonim válasza:
85%
Szia!Én is vegán vagyok,együttérzek😂Viccen kívül én ilyenkor zabszeleteket,kekszet,estleg konzerveket,banánt,almát szoktam vinni.Én ezekkel el vagyok és energiát is adnak.
2017. ápr. 23. 07:21
 4/7 anonim válasza:
94%
Ja eszembe jutott hogy bioboltban biztosan vannak vegán konzervek + bonduell konzervek bárhol amik finomak is . Kenyeret meg csak adnak és akkor rákensz valami növényi zsírt vagy pasztát +a konzervek már bőven elég ételt adnak.
2017. ápr. 23. 13:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2017. ápr. 23. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én volt, hogy napokig bonduelle szószos babkonzerven éltem, mikor sátrazni mentem. Van belőle 3-4 különféle fűszerezésű. zöldségek, gyümölcsök. Krumplit tudsz kültéri tűzön alufóliában sütni. Hagymával ugyanez a helyzet. Vihetsz vegán kolbászokat, az eláll 1-2 napig hűtés nélkül.
2017. ápr. 29. 10:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a bonduelle konzervekből fel vagyok tankolva!

Ha viszek 1-1 kiló narancsot és mandarint, és 7-8 éretlen banánt, az lehet, hogy eláll?

2017. ápr. 29. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!