Ausztiába, egyedül, autó nélkül,2-4 napra lehetséges szerintetek kimenni csak túrázni a hegyekbe?
Terv csak annyi, hogy kiszemelek egy városkát amihez gyalog közel van pár jó hely hova gyalog el lehet jutni, itt próbálok szállást találni, és eltölteni pár napot túrázással.
Szerintetek lehetséges ? Vagy csak szervezett fizetős túra / saját autó esetén célszerű?
Esetleg ha valaki tud konkrét helyet, hálás lennék!
köszönöm
Lehet félreérthető voltam. Persze előre eltervezném a szállást meg az útvonalat, mindent. Csak attól tartok autó nélkül nem jutnék el a legjobb helyekre.
Egyenlőre még csak a szándék van meg erősen, de ismeretem semmi nincs Ausztriáról
Persze hogy lehetséges, sokan túráznak Ausztriában egyedül is. Régebben nyaranta többször is ki szoktam tekerni egyedül Győrből Bécsbe a Duna menti kerékpárúton, vagy Ausztria más részén is szoktam biciklizni. Odakinn hegyekben viszonylag ritkán szoktam túrázni de ott is gyakran láttam túrázókat egyedül. Persze a sziklamászás nem javasolt egyedül de a gyalogosan járható helyeken semmi akadálya.
Szállásról nem tudok beszámolni mert ha több napra mentem akkor jurta sátor volt nálam vagy akár csak egy kemping matrac. Persze matracon a szabad ég alatt csak városban szoktam éjszakázni, amit csinálni szokott más turista is. Városokban szúnyoginvázió sem szokott lenni de a természetben is csak a vadvizes nemzeti parkokban.
Láttam már olyat is hogy éjszaka tekertem a Duna töltésén a bitumenes kerékpárúton és előttem az út közepén egy Mézga Aladár gumi űrhajójára emlékeztető sátor volt kivilágítva. Egy megfáradt gyalogos turista döntött így hogy ott ahol van lesátorozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!