Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » A szüleim nem az nem gördeszká...

A szüleim nem az nem gördeszkát miert?

Figyelt kérdés

A barátnőm gördeszkázik,és szoktam az övén menni,jól megy,de a szüleim nem akarnak venni.Miert?

Nem vagyunk szegények,tudok gordeszkazni ea megse.Hogy vegyek gördeszkát??

2016. júl. 22. 15:45
 1/8 anonim válasza:
100%
Mi nem tudjuk, kerdezd meg a szuleidet! A kerdest elirtad amugy, olvasd at megegyszer! :)
2016. júl. 22. 16:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi az érthetetlensehet a szüleim nem akarnak gördeszkát venni.es meggyőzni oket
2016. júl. 22. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
Biztos nem akarják, hogy gördeszkás suttyó legyen belőled. Én sem akarnám, hogy a gyerekem gördeszkázzon.
2016. júl. 22. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

"Biztos nem akarják, hogy gördeszkás suttyó legyen belőled"

A kérdése és a válasza alapján picit elkéstek.

:-)

2016. júl. 22. 17:50
 5/8 A kérdező kommentje:
miert lennek suttyo? -.-
2016. júl. 22. 19:23
 6/8 A kérdező kommentje:
nem azert gordeszkaznek mert meno,,hanem mert egyszeruen szavakkal nem tudom kifejezni milyen jó érzés
2016. júl. 22. 19:32
 7/8 anonim válasza:
akkor mond ezt el nekik
2016. aug. 2. 21:27
 8/8 anonim válasza:

Ha barátnőd van,vagy elég érett,hogy megvedd magadnak,saját keresetből.

És nem. Nem minden gördeszkás suttyó. Sőt! 90%-uk rendes ember,kedves,szorgalmas,barátságos.

5 éve gördeszkázom a szüleim nem ellenezték,megvettem saját pénzből. 16 éves voltam akkor. Nagyon jó barátokat szereztem,és a sport sosem árt. Jobb állóképességet szereztem tőle,barátokat,jó szórakozás,egészséges,technikás sport. Nem szabad ennyire félteni egy gyereket az eséstől. Ha elesik,feláll és folytatja.

További sok sikert,és jó szórakozást a gördeszkázáshoz,nekem csak pozitív élményem van vele. :)

2016. aug. 11. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!