Hogy lehet a repülőjegyen spórolni?
Figyelt kérdés
Én hallottam olyanról, hogy lehet olyat csinálni, hogy elalszok a reptéren (mondjuk csatlakozásnál) vagy várok nem tudom mennyi időt ott és akkor olcsóbb lesz a jegy. Ilyen tényleg van? Ha van, akkor hogy lehet ezt egyáltalán megcsinálni? :S Ha tudtok ehhez hasonló "trükköket" akkor légyszi írjátok le!2010. ápr. 7. 16:25
1/6 anonim válasza:
Én ilyenről még nem hallottam! Leginkább azzal lehet spórolni szerintem, főleg így a közelebbi országokra nézve, hogy ha a fapados járatok oldalát nap mint nap nézi az ember, mert napról napra képesek akár 20 ezer forintokat is emelkedni vagy csökkenni az árak. Egy csatlakozásnál azért már jobb esetben megvan az ember repjegye, kifizetve, és nem akkor kezd utána járkálni. Márpedig ha már megvan, és elkési a gépét, nem értem hogyan lehetne ezen spórolni.
2/6 anonim válasza:
Mindenképpen lehet spórolni a fapadossal,mert sok kaja árát számítják fel a repülőjegybe azon repülőkön,amin kaját és piát is adnak. Persze,ha több,mint 5 óra akkor szerintem mindenképpen kajás repülőre üljetek.
3/6 anonim válasza:
Reptéren alvással legfeljebb a szállás árát tudod megspórolni, nem a repülőjegy lesz olcsóbb. Valamit félreérthettél.
4/6 A kérdező kommentje:
utolsó: igen valószínűleg, na mindegy, azért érdekes lenne :D 2. hozzászóló: melyek a fapados járatok honlapjai? mert én már kerestem a fapados.hu-n, de sokkal drágábban találtam ugyan oda, ugyan akkor jegyeket, mint máshol, pl sokan mondják h Londonba pár ezer forint a jegy fapadoson, de én a fenti honlapom kb. 50.000-ért találtam, akkor most mi van? melyik az igazán jó honlap?
2010. ápr. 9. 22:37
5/6 anonim válasza:
A légitársaságok saját honlapján keress.
www.wizzair.hu
www.easyjet.com
www.ryanair.com
ésatöbbi
6/6 anonim válasza:
szerintem inkább jól nézz körül a repjegy vásárlásakor. Ha át kell szállnod,nézd meg,olcsóbb-e,ha külön megveszed a jegyeket átszállás szerint. Én is utazni akarok így, és én ezzel a megoldással 100 ezer Ftot is spórolhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!