Eznemlényeges kérdése:
Hány cm-es kést lehet poggyászba belerakni? (repülő)
Figyelt kérdés
Két hét múlva Dániába megyek, s késgyűjtő vagyok, szeretek mindig 1-1 kést magamnál tartani, önvédelmi okok miatt is. Már megtaláltam, hogy kézipoggyászban csak 6 cm alatt lehet felvinni, csak ezt az információt nem találtam meg/ nem értettem meg pontosan a leírtakat.2016. ápr. 18. 18:08
1/10 anonim válasza:
Elvileg valóban 6 cm a limit, viszont a gyakorlatban a kisebbet is elveszik, szóval én nem kockáztatnék.
2/10 anonim válasza:
A kézit nem tudom,de tapasztalatból mondom,hogy a csomagteres poggyászban nincs határ. Kivéve anglia,az egy bzy ország.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. ápr. 18. 19:12
4/10 anonim válasza:
Szerintem a mostani helyzetben ne vigyél magaddal semekkora kést repülőn.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, akkor szerintem inkább nem viszek
2016. ápr. 18. 21:46
6/10 anonim válasza:
tolem még a koromreszelot is elkoboztak..és a szempillázáshoz valo csipeszt..nemhogy 6 cm es kést. :D
7/10 anonim válasza:
Inkább postázd el a kést Dániába, és amikor megérkeztél vedd át, és így semmi rizikó nem lesz benne.
8/10 anonim válasza:
Önvédemi okok miatt tartasz magadnál kést? :)) Ha megszúrsz vele vkit, akkor meg te leszel a hibás. Ha gyűjtő vagy, akkor a késnek a vitrinben a helye.
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, önvédelmi okokból, azért nem szúrom le, elég a kezét megvágni a legtöbb embernek.
2016. máj. 14. 16:42
10/10 anonim válasza:
Hol élsz? Melyik külvárosban? Engem még a támadás szele sem érint. :)
Volt már rá példa, hogy megtámadtak (volna) ? Vagy kesed a bajt ? Bocs, ha nem jót írok, nem ismerlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!