Mit lehet pakolni a feladandó poggyászba?
Feladandóba bármi lehet. Kivéve ugye, ami nyilvánvaló, pl fegyverek, veszélyes anyagok. Engem egyszer egy tárcsás hajszárító miatt elvezetett a biztonsági szolgálat és a jelenlétemben felnyitották a bőröndömet, mert azt hitték, hogy fegyver - az átvilágításon úgy nézett ki. (De nekem a férjem arab, vele utaztam, ilyenkor óvatosabbak.)
Egy kollégám munkaügyben egy köteg vasrudat vitt a bőröndben, neki kérdezés nélkül megsemmisítették a táskáját, mert azt hitték, hogy b.omba van benne :D De legalább a táska értékét kifizették, viszont a munkát nem tudta elvégezni, ami miatt ment volna.
Nem regélek, szóval a lényeg, hogy bármi szúrósat (körömolló, reszelő, kötőtű stb), folyékonyat (sampon, tusfürdő, parfüm) inkább tegyél a feladandóba. Úgy is problémát okozhat, ha pl egy nagyobb flakonban van 100 ml folyadék, azt sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!