Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » USA-ba való belés nyelvtudás...

USA-ba való belés nyelvtudás nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Áprilisban utazom édesanyámmal Floridába , és az angol nyelv nem az erősségünk. Én alapszinten beszélem a nyelvet , ő viszont egyáltalán nem. A repülőgépen kapni fogunk 2db papírt , az már meg van , házilag lefordítottam és kitöltöttem. A biztonsági kérdésekre tudok válaszolni , édesanyám viszont egyáltalán nem. Válaszolhatok én a biztonsági tiszttől édesanyám felé címzett kérdésekre ,vagy azt csak is ő válaszolhatja meg? Gyakorlom ezerrel ezeket a kérdéseket....ill a válaszokat...

A kéretlen megjegyzéseket kérem mellőzzük! A válaszokat előre is köszönöm.

2016. márc. 30. 21:15
 1/6 A kérdező kommentje:
A címben keletkezett egy kis hiba , a belés helyett belépés akar kibontakozni! :)
2016. márc. 30. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon tudok angolul, de tavaly amikor a férjemmel New Yorkba mentünk, a férjem töltötte ki a papírokat ( ő társalgási szinten beszél angolul), és ő volt a tolmácsom. Nem volt vele gond.

Feltették a kérdéseket, a férjem fordította nekem, én magyarul válaszoltam, a férjem meg angolra lefordította..

2016. márc. 30. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi probléma, ha alap szinten tudod az elég kettőtöknek, nyilván azért valamilyen szinten nehézségnek számít az angol tudás hiánya de el lehet boldogulni azért egy alapszintűvel :)
2016. márc. 30. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Naponta több ezer utazó érkezik az USA-ba akik nem vagy csak keveset beszélnek angolul. Majd mutogatnak vagy kitalálnak valamit. Gyakorolj, ha meg valamit nem értesz hát akkor nem érted.. Ez miatt nem kell stresszelni..
2016. márc. 30. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha valami gond van, akkor úgy is hívnak tolmácsot. Egy ismerősömnek (egy szót nem beszélt angolul) a bőröndjével volt gond. Tudtak szerezni magyar tolmácsot.
2016. márc. 31. 07:25
 6/6 anonim válasza:
Milyen nyelvtudás? Magyar?
2016. márc. 31. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!