USA-ba való belés nyelvtudás nélkül?
Sziasztok! Áprilisban utazom édesanyámmal Floridába , és az angol nyelv nem az erősségünk. Én alapszinten beszélem a nyelvet , ő viszont egyáltalán nem. A repülőgépen kapni fogunk 2db papírt , az már meg van , házilag lefordítottam és kitöltöttem. A biztonsági kérdésekre tudok válaszolni , édesanyám viszont egyáltalán nem. Válaszolhatok én a biztonsági tiszttől édesanyám felé címzett kérdésekre ,vagy azt csak is ő válaszolhatja meg? Gyakorlom ezerrel ezeket a kérdéseket....ill a válaszokat...
A kéretlen megjegyzéseket kérem mellőzzük! A válaszokat előre is köszönöm.
Én nem nagyon tudok angolul, de tavaly amikor a férjemmel New Yorkba mentünk, a férjem töltötte ki a papírokat ( ő társalgási szinten beszél angolul), és ő volt a tolmácsom. Nem volt vele gond.
Feltették a kérdéseket, a férjem fordította nekem, én magyarul válaszoltam, a férjem meg angolra lefordította..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!