Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mit vigyek neki?

Mit vigyek neki?

Figyelt kérdés
2 hét múlva indulok Németországba. Egy lányhoz fogok menni egy hétre. Vinni kéne neki ajándékot ,de nem tudom h mit. A lány 11éves táncol ,zongorázik és focizik. Ennyit tudok róla összesen. Természetesen a családjának is kéne valami ajándék. Nem tudom h van-e testvére. Az a baj ha van neki és nem viszek ajándékot akk elég kínos lesz a helyzet. Nem tudjátok mit tudnék neki és a szüleinek venni(külön ajándékra gondoltam)? Ha van testvére szerintetek haragudna ha ő nem kap semmit? Előre is köszönöm. Az iskolával megyek. 13L
2016. márc. 3. 17:48
 1/4 anonim válasza:
Attól függ milyen kapcsolatban vagy a lánnyal, illetve miért mész ki hozzá 1 hétre?
2016. márc. 4. 11:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Iskolai program. Semilyen kapcsolatba,mert nem ismerem.
2016. márc. 4. 13:02
 3/4 anonim válasza:

Akkor szerintem felesleges vinni ajándékot, nem ismered őket, nem ismered a szokásaikat.Lehet nagyon vallásosak, és olyat viszel, amivel megbántod őket stb...Ha meg akarod őket lepni, akkor valamelyik este főzhetsz nekik (pörkölt, paprikás krumpli, valamilyen magyar ételt). De ajándékot felesleges vinni, nem ismerőshöz, nem rokonhoz mész :)

Remélem segítettem.

2016. márc. 7. 09:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Ahhoz kéne tudnom főzni. De azért köszi
2016. márc. 7. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!