Mit vigyek edzőtáborba?
Figyelt kérdés
6nap 5 éjszaka ilyen házakba alszunk. Balatonon azon belül Zánka. (ha fontos ez)
amiket már bepakoltam:
-ruhák
-fehérnemű
-papucs,és egy cipő
- raktam be egy ollót
-tusfürdő,naptej
-3 törölköző
-fürdőruha
- 2 póló edzésre és 2 nadrág és egy kosaras cipő
-2 uj fajta topjoy 2 jóreggelt keksz és 2 ilyen mommer nápolyi
még miket vigyek? mert érzem hogy valami fontosat kihagytam csak nem tudom mit:O és ilyenkor mik azok a dolgok amik még jól jönnek? és mitcsináljak hogy ne hiányozzanak anyáék?(bocsi a sok kérdésért)
2015. júl. 18. 15:17
1/3 A kérdező kommentje:
és 9700ft-ot szerintetek az elég? (nagyon finnyás vagyok szval kajákat majd kell vennem meg valami ajándékot a családnak)
2015. júl. 18. 15:18
2/3 anonim válasza:
Ha még nem raktad volna be, akkor rakd be a telefonodat, annak a töltőjét és fülhallgatóját, esetleg egy fényképezőt, én ilyen helyekre viszem mindig a neszeszeremet, tele kozmetikumokkal. Hogy ha esetleg rosszul lennél vagy hasonló, akkor fájdalom-és lázcsillapítót is betehetsz.
3/3 anonim válasza:
És akkor még ilyen alap dolgok is mehetnek a táskába, mint például zsepi, napszemüveg, kézfertőtlenítő, én ilyeneket is szoktam magammal vinni:) Amúgy lány vagy? Hány éves vagy?:) 2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!