Angliába készülök, tapasztalatok?
17 éves lány vagyok és idén július első hetében szeretnék barátommal kiköltözni Angliába, Bournemouthba :)
Ha esetleg van köztetek olyan aki Bournemouthban vagy a környékén él, illetve hasonló tapasztalatokkal bír és lenne néhány javaslata, nyugodtan ossza meg velem! :) Szívesen ismerkednék kölcsönös segítségnyújtás, eszmecsere céljából.
17 èvesen szakma, munka es èlettapasztalat nèlkül semmikèpp ne gyertek! Ès ez nem vicc! 21 èves kortòl jàr a teljes minimàlbèrèr, alatta csak apròpènz! Nem fogtok megèlni!
Előbb szerezzetek szakmat, nèmi tapasztalatot, tudjatok rendese angolul, majd csak utàna gyertek. Ezt vegyètek nagyon komolyan!!
Hova számoltál 200 e/főt Összesen vagy per fő?
Csak mert a szállás fogalvóval együtt az első hónapra olyan 800 font.
Per fő!
Azon az oldalon, ahol én kerestem albérletet (Gumtree.co.uk) sok helyen ki volt hangsúlyozva, hogy nincs szükség depositra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!