Milyen tanácsokat tudnátok adni, egy egy éves jogsis első hosszabb útjához?
23 éves vagyok, egy éves lesz a jogsim kb mire megyünk nyaralni a párommal Zalakarosra. Én vezetek, neki nincs jogosítványa. Nem attól félek, hogy vezetni kell, csak hogy első hosszabb út úgy, hogy egy jogsis ember sem ül velem az autóban.. :D Tudom, megállhatok pihenni, de azért új a helyzet :)
Ha esetleg tudnátok jó tanácsokat adni, vagy van hasonló sztoritok, tapasztalataitok... Szívesen fogadok minden ilyesmit :)
Szép napot mindenkinek!
Na, ez biztató :) Igen, én amolyan óvatos fajta vagyok, ha úgy nézzük, nem megyek bele kockázatos előzésekbe, és ha tudom az úti célom inkább korábban váltok sávot amikor tutira lehet stb...
Micsoda véletlen, én meg pont Zalakarosra megyek :D Igaz tőlünk "csak" kb 250 km-re van, nem 400-ra :) Izgalmasnak tartom ezt a lehetőséget, csak nem akarok felelőtlen lenni!
További szép napot, köszi a válaszod, sokat segítettél :)
Igazából nincs mitől tartanod.
Én most szoktam rá, hogy ha megyek valahová nem csak, hogy megnézem Google Mapson az útvonalat, hanem használom az utcakép funkciót is.
Megnézem a zűrösebbnek tűnő, forgalmasabb kereszteződéseket, hol lehet parkolni, milyen trükkök vannak(például, hogy ne fussak bele abba, hogy mennék balra, aztán nem enged, mert behajtani tilos van).
Így már előre meg tudom nézni, hogy akkor hogy tudok oda behajtani.
Szinte már úgy érkezek oda, mintha már jártam volna arra felé, így nem pislogok, hogy na most itt hogyan kell bekanyarodni, hanem már rakom is ki az irányjelzőt és szedem a kormányt.
Nagyon hasznos funkció.
Felesleges bármilyen tanács...NINCS semmilyen tanács ami hasznos lenne..nézheted te az utcaképet, ha van annyi időd, hogy végig görgetsz 200 km-t...pfu..na mindegy..
1. Aludj előtte 2. Menj el nagy dolgozni vagy vigyél papírt..( a stressz okozta bélmozgásoktól a csajok 20 perc után pisi/kaki szindrómásak lesznek..:D ) 3. NE agyalj..beülsz mész..csá...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!