Milyen tanácsokat tudnátok adni első repüléshez?
Check-in("becsekkolás"): jegykezelés+poggyászfelvétel amikor megmutatod az útleveleket, leadod a nagy poggyászaidat és mész tovább az útlevél ellenőrzéshez (passport control), majd tovább az utasbiztonsági ellenőrzéshez (nem biztos hogy ez a pontos neve), itt ellenőrzik hogy nincs-e nálad fegyver, szúró-vágó eszköz... (a kis kézipoggyászodat is itt fogják ellenőrizni/átvilágítani)
Fontos hogy a kézipoggyászba nem tegyél semmiféle szúró-vágóeszközt, folyadékot(vagy csak 100ml-t!). Ha viszel laptopot, fényképezőt, egyéb műszaki dolgot akkor azt is ajánlott a kézipoggyászba rakni.
Én egy hétre amikor Tunéziába mentem akkor 1 heti nyári ruhát vittem, 1 váltócipőt, 1 meleg pulcsit + 1 nadrágot, alvóruhát. Nekünk adtak a szállodában, törölközőt, tusfürdőt tehát ezeket nem vittünk.(ennek érdeklődj utána hogy kell-e ilyeneket vinni mert nem mindenhol adnak)
most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha bármi eszedbe jut akkor kérdezz nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!