Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Bosznia: milyenek az utak?

Bosznia: milyenek az utak?

Figyelt kérdés

Neumba illetve Orebicbe készülök menni, természetesen Bosznián keresztül.

Légy szíves írjátok meg, hogy milyen utakra számíthatok, van-e autópálya és mennyire szerpentines az úthálózat?

2015. júl. 8. 08:13
 1/4 anonim ***** válasza:

keresztülmentem Bosznián, az utak sokkal jobb minőségűek mint nálunk, kicsit kanyargós de nem vészes, egy picit talán szűkebb, de nem sokkal, a táj viszont gyönyörű, a közlekedés biztonságosabb mint itt, sebesség határokat érdemes betartani mert sok helyen (én csak két helyen láttam) fotóznak. Azt hiszem van egy kis autopálya szakasz is.

Szóval az út miatt ne aggódj.

2015. júl. 8. 11:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Szarajevóba fogunk megaludni oda és vissza. A városban mennyire bonyolult parkolóhelyet találni?
2015. júl. 8. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudom, én Barcsnál léptem át a határt és nekem a Banja Luka, Jajce, Jablanica, Mostar, Neum és végűl Dubrovnik volt kézenfekvő. Szarajevót kihagytuk de ott azt hiszem van valamennyi autópálya. Szóval én mentem huszadrangú úton is de bár itt lennének ilyen utak. Ha megint mennék megint ezen az útvonalon mennék csak most eltöltenék egy napot Mostarba is.
2015. júl. 8. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Kicsit késői válasz, de talán hasznos, a szarajevói parkolással kapcsolatban:

A belvárosban gyakorlatilag lehetetlen parkolóhelyet találni (nekem még este sem sikerült). Az viszont működhet, hogy elmész egy kicsit a hosszú főutcájukon kifelé, ott már könnyű parkolni, és bevillamosozol.

(sétálni ne akarj, iszonyatosan hosszú a város).

Ha szállásfoglalás miatt érdekes, ajánlott kérni, hogy biztosítsanak szállást. Én egy kicsi lepukkant hotelben aludtam egy panellakótelep közepén, de még nekik is volt biztonsági őrrel őrzött parkolójuk, lehet nem véletlen.

2016. márc. 21. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!