Bosznia: milyenek az utak?
Neumba illetve Orebicbe készülök menni, természetesen Bosznián keresztül.
Légy szíves írjátok meg, hogy milyen utakra számíthatok, van-e autópálya és mennyire szerpentines az úthálózat?
keresztülmentem Bosznián, az utak sokkal jobb minőségűek mint nálunk, kicsit kanyargós de nem vészes, egy picit talán szűkebb, de nem sokkal, a táj viszont gyönyörű, a közlekedés biztonságosabb mint itt, sebesség határokat érdemes betartani mert sok helyen (én csak két helyen láttam) fotóznak. Azt hiszem van egy kis autopálya szakasz is.
Szóval az út miatt ne aggódj.
Kicsit késői válasz, de talán hasznos, a szarajevói parkolással kapcsolatban:
A belvárosban gyakorlatilag lehetetlen parkolóhelyet találni (nekem még este sem sikerült). Az viszont működhet, hogy elmész egy kicsit a hosszú főutcájukon kifelé, ott már könnyű parkolni, és bevillamosozol.
(sétálni ne akarj, iszonyatosan hosszú a város).
Ha szállásfoglalás miatt érdekes, ajánlott kérni, hogy biztosítsanak szállást. Én egy kicsi lepukkant hotelben aludtam egy panellakótelep közepén, de még nekik is volt biztonsági őrrel őrzött parkolójuk, lehet nem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!