Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Belföldön vagy külföldön az...

Belföldön vagy külföldön az olcsóbbak az utak? És hol a legolcsóbb?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 07:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Pár évvel ezelőtt lehetőségünk volt,hogy hova menjünk nyaralni ugyanabból a pénzből.1 hét Balaton(szállás,kaja,szóval minden benne van) VAGY 2 hét Bulgária(szintén minden benne van,és közel a tengerparthoz),Mi Bulgáriát választottuk,míg a barátházaspár Balatont.(úgy volt,hogy közös nyaralás lesz)Mi istenien éreztük magunkat, és még pénzünk is maradt a végére.A barátaink is el voltak,de ők panaszkodtak,hogy sokszor meg kellett gondolni,hogy igyanak sört vagy inkább ne, mert a végére nem maradt semmi pénzük.Akkor jobban megérte külföldre menni..Gondolom most is,hisz a Balaton nem olyan olcsó mulatság...
2009. júl. 29. 09:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha van üdülési csekked, belföld. Ha nincs külföld, tengerpart. Olcsóbb tengerpartra menni. Lehet, hogy nem egy extra szállás lesz, öt csillagos meg ilyesmi, de sokkal jobb. Itthon lógathatod a lábad 3 napig a Balatonba egy normális hotelban, míg ugyanannyi pénzből 10 napig a tengerben lubickolsz mondjuk görögben és van egy egyszerű apartmanod. És nem drágább sem a kaja se semmi.

Néha nézem a questor ajánlatait és én szégyellem magam. Hülye leszek a Zalakarosi szupi hotelba menni hétvégére. Juj adnak egy üdvözlő italt? Meg egy masszázst? Húha. Görögbe 10napra kivisznek abból a pénzből....

2009. júl. 31. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem akarom kritizálni ezt a repülőjegyes oldalt, de szerintem nem valami jó. Nekem például keresésnél ki sem adta azt a járatot, ami az adott légitársaság honlapján fent van és lehet rá jegyet foglalni. És nem csak egy járattal csinálta ezt. Akárhogy variáltam a beállításokkal, nem ajánlotta fel, csak ilyen méregdrága két, három átszállásos járatokat. Pfff.
2009. aug. 6. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!