Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Azok a bőröndök, amiket...

Azok a bőröndök, amiket feladunk a repülőgépre eltűnhetnek?

Figyelt kérdés
Vagy esteleg a tartalmuk?
2015. júl. 7. 18:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 77 %-os

A kérdező feltett egy kérdést, én megpróbáltam segíteni neki a válasszal, Te ezzel szemben semmit nem segítettél neki, csak belekötöttél abba a számba, amit írtam. Még az is előfordulhat, hogy nincs igazam,de!...

Egy dolgot viszont nem értek: miért van az, hogy itt némelyek mások sértegetésében élik ki magukat? ("TE értelmi fogyatékos vagy?"), ahelyett, hogy normális, emberi hangon megbeszélnék egymással a dolgokat.

Tekintettel arra, hogy a kérdező nem arra kíváncsi, hogyan csatározik 2 ember, ezért a kérdezőtől elnézést kérek és részemről léptem.

2015. júl. 10. 13:43
 12/12 anonim ***** válasza:
50%

Kedves 69%-os válaszoló!

Azt hiszem kicsit fordítva ülsz a lovon!

A sértegetést és a kötözködést pontosan te kezdted!

"Nem fogok vitatkozni Veled, sem ovis szintre lemenni, hogy de igen, szerintem meg ennyi, stb."

Ez mi, ha nem az??? És még te vagy megsértődve? Vicc!

Ráadásul a 77%-os válaszoló nagyon jó érvekkel alátámasztotta, hogy a te általad írt számok miért nem helytállóak, de te ezt nem tudtad vagy nem akartad megérteni. Az értelmi fogyatékos kérdés feltételezem erre vonatkozott...

2015. júl. 10. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!