Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Azok a bőröndök, amiket...

Azok a bőröndök, amiket feladunk a repülőgépre eltűnhetnek?

Figyelt kérdés
Vagy esteleg a tartalmuk?
2015. júl. 7. 18:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem szoktak, de azért a nagyobb értékeket tedd a kézipoggyászodba. Én nemrég utaztam, szerencsére semmi baja nem lett a bőröndjeimnek, de lehet mással megesett már, hogy felnyitották a bőröndjét, esetleg szétesett a bőröndje és kiesett belőle ez-az... ki tudja.
2015. júl. 7. 18:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem jellemző, de előfordulhat, hogy a reptéri szarkák kiszednek ezt-azt. Ez persze akkor szokott előfordulni, ha nagyértékű tárgy (pl. fényképezőgép) vagy készpénz van a bőröndben. A használt ruháidat senki nem fogja meglovasítani. Eltűnni egész bőrönd legfeljebb átmeneti időre szokott, ha átszállsz, és rossz gépre teszik tovább. De olyankor legfeljebb pár nap késéssel mindig megkerül.
2015. júl. 7. 18:54
 3/12 anonim ***** válasza:
53%

A csomagok elenyésző százalékban tűnnek el (évi 22-23 panasz)

A tartalmuk eltűnése ellen pedig elvileg fóliázással lehet védekezni.

2015. júl. 7. 18:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Bocsánat, az kimaradt, hogy az évi 22-23 az magyar vonatkozásban, nem világszerte.
2015. júl. 7. 19:00
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
Ez a 22-23/év nagyon irreális szám.
2015. júl. 8. 00:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szerinted irreális, én viszont egy uutazási oldalról szedtem ezt az adatot - magad is utánanézhetsz a Travelo - n.
2015. júl. 8. 12:48
 7/12 anonim ***** válasza:
63%

Elolvastam a cikket, amire hivatkozol. Ez a 22-23-as szám a fogyasztóvédelemhez beérkezett panaszok száma, nem ennyi csomag tűnik el, az nagyságrendileg nagyobb szám lehet.

Ezt a 22-23-as számot az indokolja, hogy ha elvész egy poggyász, akkor (évi 22-23 feljelentgetős típust kivéve) senki nem a fogyasztóvédelemhez rohan panaszt tenni, hanem a légitársaságokkal intézi az ügyet. Szerintem ennél a számnál a napi szám is több lehet, ami a késő vagy elveszett poggyászokra vonatkozik.

2015. júl. 8. 19:15
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, én írtam valamit, ezt alátámasztottam a forrás megjelölésével. Te azt nem ismered el, de nem tudod érvekkel, számokkal, hivatkozásokkal alátámasztani a saját véleményedet.

Azzal mégis mit kezdjünk, hogy "szerintem nem ennyi"

Nem fogok vitatkozni Veled, sem ovis szintre lemenni, hogy de igen, szerintem meg ennyi, stb. Legyen igazad: nem ennyi és kész. remélem, így már jól alszol :-)

2015. júl. 8. 20:28
 9/12 anonim ***** válasza:
63%
Te értelmi fogyatékos vagy?
2015. júl. 8. 20:33
 10/12 anonim ***** válasza:
66%

Én is rákerestem erre a cikkre és az biztos, hogy azt nem tudta értelmezni, de azt sem, amit te írtál 77%-os.

[link]

Az ebben szereplő 1-2%-os adat sokkal hihetőbb, mint az évi 22-23 db hacsak nem gondolja valaki valaki azt, hogy évi 1-2 ezer "magyar vonatkozású" poggyászt adnak fel. :-)

2015. júl. 8. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!